Han: Zemlje Zapadnog Balkana postigle neke značajne rezultate

Ostavite komentar


  1. Han izgleda ne shvata da u regionu većina SNS-ovaca ne želi u EU, i da su, osim šovinista u regionu, oni jedini u regionu koji ne žele u EU, ali se prestavljaju kao da žele da bi ostali na vlasti, ili on to zna ali zbog njihovih ustupaka u vezi sa Kosovom i Metohijom pravi se da ne zna.

Ostavite komentar


Politika

FERKA u Subotici: Ako ne glasamo, ne treba da se čudimo što živimo u autoritarnom režimu 10

FERKA u Subotici: Ako ne glasamo, ne treba da se čudimo što živimo u autoritarnom režimu

Tribina kampanje FERKA, o aktivizmu i predstojećim lokalnim izborima održana je danas, 17. maja u Subotici, gde su sa građanima razgovarali novinarka Szabad Magyar, Szó Margareta Tomo, menadžerka Turističkog klastera, Izabela Lanji Hnis, studentkinja, Elena Čavlin, student, Pavle Cicvarić, skup je moderirao Vladimir Polovina, osnivač škole kritičkog mišljenja Centar za nauku i umetnost, aktivista i deo Novog Optimizma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.