Hoće li opozicija sprečavati glasanje na dan izbora?

Kako shvatiti najave iz Stranke slobode i pravde da izbora neće biti ako ne budu fer i demokratski

Ostavite komentar


  1. ne treba sprečavati treba samo organizovati skupove ispred svih većih izbornih mesta. Na taj način odraditi neki vid aktivnog bojkota.

  2. Dane
    Znas li da je zakonom zabranjeno okuplanje pored birackih mesta na dan izbora??? Ako gradjani koji protestuju zavrse u zatvoru ko ce snositi odgovornost, sigurno ne oni koji su ih pozvali da to rade???

  3. Svako se bori kako zna i ume.Samo sto ce dan posle izbora,ko god bude imao vise glasova biti vlast do narednih.To je valjda svima jasno,a nikada i nije bilo drugacije.A protesti,zabave i slicno su dozvoljeni,i imamo ih cesto.Njihov domet je vise nego vidljiv.

  4. Nemoraju bojkotovati izbore niti protestovati.Oni nemogu preci cenzus ni da ga smanje i bolje bi bilo da nesto rade pametno.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.