INTERVJU Goran Bogdanović: Srbi na KiM nemaju ni snage ni volje za nove barikade, iako su zabrinuti zbog dinara

Ostavite komentar


  1. Srbe, koji su južno, niko nije ni poklao ni pobio. Neće ni vas. Počnite da radite, nešto proizvodite, a ne samo da čekate socijalu od nas odavde. Kao što bi radio u bilo kom deku sveta, radite i pustite se mitova. Ratom se teritorije dobijaju( na to nismo gadljivi) i gube ( e tu smo pravdoljubivi, nije nešto fer). Dođite u Srbuju, poluprazna je. I Kosovo će uskoro biti poluprazno – otiće svi u razvijenije zemlje. To bebukanje o vekovnom ovom onom o kolevkama,… Normalne ljude to ne zanima. Zanima ih kvalitet života. Zato, oni koji su udoeli da odu u pomenute zemlje, boli uvo što radi pored albanca, srbina, hrvata, muslimana, budiste,… Ima pravnu državu, zdravstvo, zaštitu od kriminalaca…pustite se mitova i živite život – samo je jedan

  2. „Pa sta“ sto se ne bunite protiv Srpske liste koja terotise Srpski narod na Kosovu kojom upravlja Aco Srbin.Mozda da vi uzmete sudbinu u svoje ruke i probate da sednete sa albancima za sto i pokusate da pricte sa komsijama jer je to i njihova i vasa domovina.A ovo huskanje iz Beograda nije zbog vas vec za podizanje rejtinga SNS srkti.AV njije ni predsednik svih Srba u Srbiji on je predsednik SNS – ovcima.

  3. Gurajuci na stranu proslost i njene strahote, zalim kosovsku srbe sa kojim srbijanski srbi-politicki i drugi rukovodioci, manipuliraju sa njima izolojuci ih do zalosti. Krajnje bezosecajno. Zasto ih izoliraju od ostalog stanovnista i onemogucavaju da sa drugimi uspostave zajednicku sredinu u kojoj bi ziveli skladno, mirno, i ravnopravno. >Zasto se ovo kvalificira izdajstvom umesto da se podrzava i stimulise. Politici tih ljudi je sebicnost osnov i nikako brigu za taj deo naroda.

  4. Ovi kosovski magovi su 80 tih sa ocem nacije i zakuvali ovu kosovsku corbu citavoj Srbiji. Vucic je zgotvio samo zaprsku, kao deo iste corbe.

  5. Maknite Vučića i njegove ratne huškače i dogovorite se. Nikom normalnom nije do ubijanja i ratova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.