Istraživanje predizbornih rejtinga NSPM: Dominiraju dve liste

Ostavite komentar


  1. Strašno je da će manjinske liste da odluče koće da vlada Srbijom…Ne zato što su oni manjinci u Srbiji, nego što će u ukupnom zbiru mandata, mnogo lakše doći do poslaničkih mandata, kojima posle mnogo lakše mogu da trguju!!! Oni su uvek vezani za većinu, samo zato da što lakše dobiju što više! I tu nema suštinski nekog principa za većinu građana, premda na taj način manjinci učestvuju u Vladi koja odlučeju o sudbini SVIH!!! STARAŠNO NEPRINCIPIJELNO!! I NELOGIČNO!!!

  2. Jeremic i Tadic treba da se povuku iz politike ako ne predju cenzus. Ko ste vi da se igrate sa buducnoscu ove zemlje…

  3. Cim je ovolika poplava novoradikala po portalima znaci da im je bas bas frka. U nedelju cela porodica izlazi da kaze ne nacijal socijalistima koji unistavaju ovu zemlju vec vise od tri decenije. Smrt fasizmu sloboda narodu!

  4. Necete se docepati pet miljardi evrica to su vucic sns sps itd osvarili za nas narod a vas bivsi je zadrzao za sebe a vama krompir

  5. Ovo samo treba da služi obeshrabrivanju ljudi, svi znaju da NSPM piše hvalospeve sadašnjoj vlasti. Treba biti skeptičan prema njihovim nalazima.

  6. Jedina kladionica koja je ponudila kvote na izbore je meridijan, ali iz nekog razloga poslednjih dana ne mogu taj sajt da otvorim. Znaju li oni nešto što mi ne znamo? Hoće li vladajući da naprave haos u Beogradu ako procene da gube Beograd ?

  7. Matematika je jasna, mafija ostaje na vlasti. Kada se 13.2% glasova onih koji ne pređu cenzus preraspodele, dolazi se do sledeće situacije oko 44.2% SNS, oko 10% SPS, što je, nažalost, više nego dovoljno da ostanu na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Pajić (PSG): Jasenovac mesto sećanja, a ne inata 10

Pajić (PSG): Jasenovac mesto sećanja, a ne inata

Poslanik Pokreta slobodnih građana (PSG) Vladimir Pajić izjavio je danas, povodom Dana sećanja na žrtve genocida u NDH, da je Jasenovac simbol stradanja srpskog, jevrejskog i romskog naroda i da to mesto ne sme biti posvećeno inatu, već sećanju na stradanje, saosećaju u patnji i razmišljanju o budućnosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.