Istraživanje: Za SNS 52 odsto

Ostavite komentar


  1. Народ се неће променити. Ко са овим народом уме да направи нешто добро за народ и себе – цар је. То већ четврт века не успева никоме. А и пре тога је било кратког века.

  2. SNS 52,7 , SPS 9, Janković 7,1, SRS 5,1 Dveri 5%.Dakle tačno navedite, Janković je imao 7,4 sada je pai , Dveri su otišle gore za 0,4. SNS je neprikosnoven, osim Jankovića koji je isto u padu DS, ja sada recimo na 3,9%.Nije jako ali šta zabrinjava jačanje desnice, jer stranke i pokreti sa statističkom greškom jačaju kao pokret NAŠI.

  3. Nisam gajio iluzije da u Srbiji (30%bez završene osnovne, 80% funkcionalno nepismenih, jer ne znaju da rastumače pročitano) živi više normalnih, koliko, toliko pametnih ljudi, ali je strašno depresivno kada pročitaš da ovoliki broj nema osnovne atribute zdravog razuma… Ta činjenica (ako nije još jedna gnusna laž plaćenih „istraživača“) ukazuje na moguću opasnost da nas kreatori ludila u kojem živimo mogu gurnuti u još opasnije avanture , slične onima iz ne tako davne prošlosti…Ili nam je ovu pošast u vidu AV sam bog poslao u završnici „mandata“ zdravog razuma , koji je odredio ljudima na ovim prostorima.

  4. Ovo, kao i sva druga narucena istrazivanja nemaju veze s mozgom, naravno. Ali da vam kazem jednu stvar, mnogo bitniju: 52 ili 55 posto to je JAKO MALO za svakog diktatora! Pogotovo jos na onako malu izlaznost. Pravi, ozbiljan diktator MORA da ima min tri cetvrtine pa da ne kazem i cetiri petine ““birackog tela““! !? Da ne pominjem razne primere sad, ali OVO je JAKO, JAKO MALO !!

  5. Ili je ovo istraživanje lažno ili smo postali mazohisti? Nikad gore, a podrška SNS- u, veća? Otišli smo u….

  6. Treba botinama svaki dan puniti glavu ovakvim "istraživanjima " da ne bi smetnuli s uma za koga treba stalno da glasaju.
    Evo i pitanja za dotično uvaženo glasačko telo: "Koliko je 50% od 50%" ?

  7. Bravo apstinenti kakva nehumanost, mrznja prema komsijama i rodjacima, zaista retko postignuce. Jankovic posle ove gluposti ako se ne ujedini sa nekim normalnim ljudima pasce u zaborav, pa koji je on -novi-, matorac za gliserom, ko je iz DSa imao gliser?

  8. Isti bi rezultati bili i da je ispitano 2 ili 5 hiljada ispitanika. Tako narod u Srbiji glasa. A sto se pojedincima to ne dopada to je vec drugi par rukava. Isto tako demokratsko pravo svakog punoletnog gradjanina je da izadje na izbore i glasa ili NE glasa.

  9. Šta god da mislimo o politici da li je STATISTIKA ikada nešto ozbiljno pokazala?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.