Ivica Dačić će voditi dva uporedna dijaloga?

Šta će biti rešenje za DSS, SPAS, SRS i POKS, koji su protiv učešća stranaca u novom krugu pregovora o izbornim uslovima

Ostavite komentar


  1. ovaj sa strancima obavezno bez prevodioca i da bude uzivo. oborice gledanost 100%

  2. Rogove u vreću niko nikad nije mog’o složiti , a mislim da neće moći ni ubuduće ! Ubiše se grabeći da dođu na vlast , a ovamo prokukaše kako je to teško , odgovorno , muka živa . Sve lopuža do lopuže , gospodo !

    1. Onaj ko je najviše pod patronatom stranaca je upravo Vučić koji je de facto potisao nezavisnost Kosova u Briselskom sporazumu. Sad mu smeta što mu stranci ne daju da uvodi diktaturu u Srbiju nego traže da obezbedi poštene izbore. A mora da ih sluša, na šta nije navikao. Ko neće „pod patronatom“ EU ne mora ni da učestvuje u razgovorima. To i nije opozicija, to su SNSovski satelitčići zaduženi da otkinu deo glasova od prave opozicije, muka živa kad te podržava 50% birača a moraš da se boriš i za tih tričavih par hiljada. Ali puk’o si Vučiću. Mnogo te mrze ljudi. Bez obzira na botove. Oni samo još više raspiruju bes.

  3. Ja bih sve mafijaške drugove , pravo u fabricke krugove , da malo osete strugove ili na njivu za plugove ! ( Bora Đorđević )

Ostavite komentar


Politika

Zdravko Ponoš kritikovao uticaj SNS na policiju 9

Zdravko Ponoš kritikovao uticaj SNS na policiju

Predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš ukazao je danas da sve nejasnoće i kontradiktornostui u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u okolini Bora govore da deteta nema, kao ni tragova, a da postoje "samo tragovi SNS kadrovske politike u policiji".

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.