Ivica Dačić podržao Socijalističku partiju RS na predstojećim izborima u BiH 1foto: Informativna služba SPS, arhivska fotografija

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da podržava Socijalističku partiju Republike Srpske na izborima u Bosni i Hercegovini, koji su raspisani za 2. oktobar, i pozvao građane da glasaju za tu stranku navodeći da je „to najbolji garant budućnosti Republike Srpske i ideje socijalno pravedne države“.

„Želim potpuno otvoreno da podržim Socijalističku partiju na ovim izborima, Petra Đokića i sve kandidate koji su u ime naše partije kandidati na izborima u Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj“, rekao je Dačić novinarima posle sastanka sa delegacijom Socijalističke partije Republike Srpske u Beogradu.

Istakao je da svi oni koji „poštuju ono što je radila Socijalistička partija Srbije, ono što je radio Slobodan Milošević za srpski narod, svi koji poštuju ono što ja danas radim na čelu SPS treba da glasaju za Socijalističku partiju RS“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari