„Izbor Čučka već daje prve rezultate“, „Gradonačelnik obilazi autoput kod Gazele“: Kako su na Tviteru reagovali povodom nevremena u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Kišna kanalizacija mora da se čisti, mora da se čisti.. Podigne se rešetka pa se vomom izvuče nataložen sadržaj i to tako redovno. U suprotnom dobijemo poplavu u gradu. Uzgred profili odvoda naselja koji se rade „od livade“ se projektuju na stogodišnji kišu. U svemu ovom pominjanje boga je najblaže rečeno smešno, da ne kažem žalosno.

  2. Covece, ovaj Cucko kao dodola. Gde se on pojavi odmah kise i poplave !

  3. Svi smo mi ovaj Čučko.
    Jer da nismo, ni Čučko ne bi bio gde je.

  4. Ovo je ringe ringe RAJA I jaje muc-ko,a zove se Cuc…..cik pogodite Kako!?

  5. Jer se gradilo i gradi zadnjih 20godina, u Srbiji , po propisima i kako struka nalaze korisno bi bilo kupovati stanove na visim spratovima (zbog pogleda 😉 ) i pohadjati kurseve plivanja , voznje kanua i slicno(radi rekreacije) ?

  6. Sjajan tekst, zaista. I svakako pitanje- odakle Čučković u ovoj priči? Da li su u pitanju ozbiljne „zasluge“, ili je stvarno izuzetan kadar? Videćemo, bojim se.
    P.S. A da nam ipak vratite Vesića.
    Jbt,strašno zvuči!

  7. Ali moramo priznati da je genijalna ideja da se postave znakovi koji upozoravaju na poplave u slucaju kise! Resen problem!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.