Biljana Đorđević o odluci Manojlovića da samostalno izađe na izbore: Koalicija „Biram borbu“ i „Kreni-promeni“ sarađivaće u kontroli glasanja

Ostavite komentar


  1. Kad malo bolje razmislim,Vučić nije nikakav politički virtouz,niti posebno pametan.Pored ovakvih likova vladaće vo vjeki vjekov.

  2. Kao što je neko već prokomentarisao, AV nije nikakav „jak“ lider, ali quazi-opozicija, su šibicari, i izdajnici napaćenog naroda, kojega su mesecima šetali ulicama, i davali mu lažni tračak nade, da će skloniti Vučića, i njegovu nakaradnu vlast! I umesto da su u tome istrajali i složno izašli na predstojeće izbore, uz snažnu podršku naroda, i uspeli da smene vlast, zbog lične šibicarske sujete, sve su upropastili! Uplašili se da neće svi dobiti visoke funkcije, ili zavidni što bi neko od njih bio na boljoj funjciji, i tako narod ostaviše na „cedilu“! Uz pomoć tog naroda su ušli u Skupštinu, dobra plata, debela ‘ladovina, i baš ih briga što se narod žrtvovao, štrajkovao glađu, i ..! I bolje što ste odustali, tako zavidni, i nesposobni bili bi gori i od samog Vučića! Prodane duše, sram vas i stid bilo! Kukavice sebične!

  3. Ja glasam za bilo koga samo da ova bagra ode. Ovaj put glas ide Savi. Drago mi je sto se kandidovao.

  4. Toliko ste dobri da vas sada i sava nece najzad se opasuljio sa vama ide samo u propast

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.