Nova.rs: Završna konvencija "Biramo Beograd" u ponedeljak u MTS dvorani 1foto: F.S./ATAImages

Završna konvencija koalicije „Biramo Beograd“ održaće se u ponedeljak, 27. maja u 19 sati u MTS dvorani.

Šest članica dosadašnje koalicije „Srbija protiv nasilja“, koje su osnovale novu, „Biramo Beograd“ učestvovaće na izborima 2. juna u glavnom gradu. Prema informacijama Nove, oni će u ponedeljak održati završnu konvenciju u MTS dvorani, piše Nova.rs.

Kandidat za gradonačelnika ispred ove koalicije Dobrica Veselinović rekao je da se oni nalaze u ozbiljnoj kampanji, a nadu da će uspeti daje im energija ljudi na ulicama.

„Tačno je da nema kampanje na televizijama ali je ima na uici, u kampanji „od vrata do vrata“ su stotine naših aktivista, svaki dan se srećemo i razgovaramo sa građanima, vodimo kampanju na društvenim mrežama“, rekao je za N1 kandidat za gradonačelnika u ime koalicije „Biramo Beograd“ Dobrica Veselinović.

On je istakao i da koalicija u čije ime je kandidat za gradonačelnika Beograda „ne želi da pusti da drugi odlučuju o njihovoj sudbini naredne četiri godine“.

Kao što je Nova ranije pisala, kandidat za zamenika gradonačelnika ove koalicije je Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije, dok je Natalija Stojmenović prva na listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari