Dobrica Veselinović: Odlučili smo da ne prihvatimo depresiju i apatiju, izlazimo na izbore da pobedimo i to ne samo u Beogradu 1Foto: (BETA/AMIR HAMZAGIĆ/EV)

Odlučili smo da ne prihvatimo depresiju i apatiju izlazimo da pobedimo ne samo u Beogradu nego svuda gde se pdržavaju izbori – rekao je na konferenciji za novinare ispred Starog dvora Dobrica Veselinović, kandidat za gradonačelnika ispred koalicije „Biram Beograd“.

Tu opozicionu koaliciju čini šest članica dosadašnje koalicije “Srbija protiv nasilja”, koje su odlučile da izađu na beogradske izbore 2. juna potpisale su danas koalicioni sporazum, Koalicija će nositi naziv „Biramo Beograd“, a nosioci izborne liste biće Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta i Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije.

Dobrica Veselinović je ponovo uputio poziv onom delu članova koalicije Srbija protiv nasilja koji su odlučili da bojkotuju izbore, da se priključe novoformiranoj koaliciji.

Kako je rekao, „svi znamo u kakvom stanju nam je saobraćaj, da gubimo vreme u gužvama..“, dodao je.

– Beograd je jedan od najzagađenijih gradova na svetu, nedostaju nam škole i vrtići…, istakao je između ostalog Veselinović, naglašavajući da ova koalicija bira borbu „za naš grad“.

Veselinović je istakao da ova koalicija u sledećim danima kreće u skupljanje potpisa za predaju liste.

– Zovemo građane da se uključe u borbu za naš grad – istakao je.

Potom je dodao da poziv da se uključe u borbu još stoji i drugim opozicionim partijama

– Nikada nismo bežali od teških bitaka i zato „Biramo Beograd“ – zaključuo je kandidat za gradonačelnika.

Kandidat za zamenika gradonačelnika Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije, rekao je da se Beograd danas nalazi pred bankrotom i finansijskim kolapsom, te da će morati da se zaduži u komercijalnim bankama u više milionaskim iznosima.

– Nažalost, beograd je danas postao centar evrope za pranje novca – istakao je između ostalog Miloš Pavlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari