Nenad Aćimović nosilac liste Srpske stranke Zavetnici na izborima u Sevojnu 1Foto: SS Zavetnici

Nosilac liste Srpske stranke Zavetnici na lokalnim izborima u Sevojnu biće Nenad Aćimović, građevinski tehničar po struci, koji je naveo da je želja ove stranke da na izbore izađu sa listom na kojoj će biti nova mlada lica.

Aćimović je ocenio da se u ovoj užičkoj opštini ništa nije promenilo od kada je  postala gradska opština, da ima samo dve nadležnosti, sport i kulturu, pa da funkcioniše kao mesna zajednica.

– Imamo vrlo malo novca, koji se troši jedino na plate funkcionera i političke aktivnosti. U budžetu nemamo dovoljno i za unapređenje rada opštine, rekao je Nenad Aćimović i poručio da se stvari mogu promeniti na bolje uz aktivizam mladih ljudi.

– Nemojte biti internet ratnici i kritičari. Pokrenite se, nemojte čekati, naglasio je i između ostalog, postavio pitanje zašto sportska hala u Sevojnu još uvek nije otvorena.

Nenad Aćimović nosilac liste Srpske stranke Zavetnici na izborima u Sevojnu 2
Foto: SS Zavetnici

– Radovi su počeli u avgustu 2019. godine, a rok za njihov završetak je 270 dana. Treba li da čekamo ljude iz Beograda da dođu da otvore halu i tako kupe političke poene ili na njenim vratima postoji biometrijska brava sa otiskom ministra koji mora da je otvori, pitao je Aćimović.

Nenad Aćimović nosilac liste Srpske stranke Zavetnici na izborima u Sevojnu 3
Foto: SS Zavetnici

Predsednik Gradskog odbora Zavetnika, Aleksandar Milić rekao je da je ova stranka ozbiljno shvatila pripremu kontrolora za izbore i dodao da ne žele da se ponove događaji tokom referenduma.

– Imaćemo kontrolore na svim biračkim mestima. Pripremili smo ljude koji će sigurno znati da zaštite volju građana.

On je ocenio da je rejting stranke Zavetnici visok i da su zbog toga sve češći napadi od strane opcija kojima ne odgovara da u Srbiji postoji jaka patriotska stranka.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari