Izborna komisija u Kosjeriću odbacila prigovor o glasanju preminule osobe

Izborna komisija u Kosjeriću odbacila prigovor o glasanju preminule osobe

Ostavite komentar


  1. Nisu to ni bili izbori.Teror,ucene i kupovina glasova.Nema SNS vecinu vise nigde.Ako dodje do normalnih izbora vise od 20 posto nece imati.Gotovo je,neće ih narod viśe,zato i otimaju po svaku cenu.

  2. Lično sam bila u ovoj komisiji između ostalih kaoi i još jedna devojka Davidovićka. Ova devojka je greškom zaokružila L.M. umesto L.D. koji se nalazio odmah iznad na istom spisku i dala na potpis, a potom isti slikala. Verujem da je htela da padne ovo biračko mesto, razlog meni nije jasan.

  3. Svašta, naravno da neće da usvoje prigovor i reaguju na ove sitnice. Prvo, nije samo jedan pokojnik glasao (kada se jave i drugi pokojnici, reagovaće), drugo, nisu ludi da im se vrate oni iz crnih limuzina na ‘dogovor’, treće, ma šta bre ‘oćete to je samo malo kraduckanja (videćete šta je krađa kada se za tri meseca oformi vlast).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.