Izborni frankenštajn biće rođen u trouglu beskrupuloznih – Vučić, Dačić i Mali: Sagovornici Danasa o Vučićevoj najavi da Ana Brnabić neće biti ponovo premijer

Ostavite komentar


  1. Najace makijavelisticko resenje je da Ivica bude premijer uz “velike” reci vodje, a da potom usisaju SPS u SNS kao Sapica. Lidership SPS Nema mnogo izbora i ovo im je solidno resenje pred propast.

  2. Ја бих смео и да се кладим да ће бити Орлић или слична индивидуа. Закон и Устав, мислене именице, можда и лажна докторска диплома, као потребни квалитети. По могућству, неписмен, али лајав.

  3. Па после ЗЛАТНИХ ГОДИНА МИНИСТРОВАЊА госпођа се посипа пепелом, тражи НОВУ ШАНСУ ОД ЗАПАДА !

  4. Ocigledno je da taj ‘ekoloski’, ‘digitalizovani’, ‘tolerantni’ model zapadnog turbo-socijalizma, olicen u Brnabic u SNS, nema takvu podrsku, pa je vreme da se Srbija malo vise ‘Orbanizuje’ ili ‘Trampizuje’. Odlicno!
    Jos bi bilo bolje da sklizne i Sapic…

  5. Voleo bih da Brnabić ostane premijer jer kontinuitet i prepoznatljivost su bitna stvar – videti Lavrova. Plus, tim koji dobija ne treba menjati – ne popravljaj ako nije pokvareno.

  6. Mozete li toliku mrznju, zlobu i pakost da iskazete i u par reci jer ovo mu dodje
    kao uvod u horor koji cuci u vasim glavama?Boo,boo,booooooo….ili IS po nasem.

  7. Trebalo bi malu Milicu zavetnicu za premijerku,Mica ima harizmu i x faktor.

  8. Što se mene tiče Frakeštajn je stalnom izdanju,predizbornom,izbornom i posizbornom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.