Izveštaj REM: SZS dobio najviše prostora u medijima

Ostavite komentar


  1. Zašto su N1 i Nova S uvršteni u istu grupu sa medijima sa nacionalnom frekvencijom ? Možda zato da ispeglate nepovoljnu statistiku koja nam govori da živimo u diktaturi ?

    1. Pa zato što ta dva programa pišu se kao (privredna društva)su u neprekidnoj kampanji u korist SZS.

    1. Pa vas što Fatate TV signal na rebrastu antenu i na aluminijumski lavor, niko ni ne treba da shvata ozbiljno. Uzmi kablovsku pa ćes da se informišes na 10 kanala. A što bi ti RTS reklamirala ove pacove iz opozicije. Što Oljica tatina ne pozove nekog iz SNSa. Ako N1 i društvo moze samo opozicione glodare da dovlači u svoja studija, moze i RTS da dovlači samo SNS glodare. A na Hepiju i Pinku i na Prvoj i na B92 ipak dovlače i opozicione glodare ali na N1 i Nova S nikad i nikoga iz vladajuće koalicije. Za menu su i pozicija i opozicija, gomila go*ana ali samo kazem. Pa i u Americi su na pojedinim stanicama samo demokrate a na pojedinim samo republikanci. Nasi mediji su politički podeljeni i svi bandoglavo brane svoje i pljuju tuđe. Tako da N1 i NovaS smrdi na goveđe go*no a RTS i Pink smrdi na praseće go*no. Ali i na Pinku i na Hepiju i na RTSu se ponekad prošvercuje opozicija, za to vreme na N1 i Nova S, pozicija ne moze da se prošvercuje ni pod tačkom razno. Zato, ma nosite se svi u **zdu materinu. Ja lično, zabole me i za jedne i za druge. Ništa mi od drzave ne treba ali u isto vreme, ne dam državi ni crno ispod nokta. Decu sam školovao u inostranstvu, lečim se privatno, uplaćivao sam stranu peMziju, radim i dalje kao konj i ne plaćam porez. Što god više mogu kupujem direktno da ne bi platio PDV. Moram benzin i cigare i to je to. A vi ostali. Probajte kao i ja, u se i u svoje kljuse, pa će baš, isto kao i mene, da vas zabole, ko je na vlasti. Aj’ ćao. Prvog idem na more 2 meseca, nadam se, da će te sve političke pi*darije resiti u među vremenu. A sve vas, što će te mi blokirati put pred skupštinom, protestima zbog bilo kakve pi*darije, ću bre da gazim ako moram da dođem negde a budale su mi na putu. Sikter bre nesposobne budale, kojima drzava i vlada, treba da reši život

      1. Dobro je, polozio si britak radikalski jezik demagogije, da ne kazem bulaznjenja.

      2. U Americi su SVE televizije privatne, ne plaća ih federalna ili Vlada pojedinih država.

      3. Razlika je ogromna i ti to vrlo dobro znaš, tv kanale sa nacionalnom frekvencijom poseduje svako domaćinstvo u Srbiji i svi ih plaćamo kroz račune za struju, kablovsku pola Srbije nema. Obaveza RTS kao javnog servisa je da svim liderima stranaka uključujući i opoziciju da prostor i podjednako vreme za iznošenje njihovih mišljenja. RTS tu obavezu krši i zbog toga će jednog dana odgovarati!!

  2. ????? Više ima SZS u medijima od SNS????? Verovatno misle na napade na Đilasovu decu i objašnjavanje kako to u stvari nisu napadi.

    1. Pa ko je pomenuo uopšte Đilasovu decu. Molim te, odgovori čija deca su napadana po imenu i prezimenu? Zagovornik sam da se ničija deca ne koriste u političke svrhe počev od tvoje,moje,Đilasove ni Vučićeve. Mogu preporučiti da mislite svojom glavom a ne glupim i odvratnim komentarima.

    2. Zasto mi placamo taj REM? Da nam prosipa ovakve gluposti? Sram vas bilo ljudski olosu!

  3. Nema tu reklame ni medija, dela govore umesto reci ,ko moze iskreno da zameni Vucica da makar lici na njega,da je toliko predan,vredan,pametan,gord,otmen,da ima stas i glas,ponekad drcan,da ide glavom kroza zid,da podigne Srbiju ,da voli otadzbinu i da je spreman da da zivot za nju…………..za sada ga nema Srbijo,On je On i samo On za sada,ako se pojavi i slican Vucicu moj glas ide istom .

      1. Mislim da je sarkastičan: suviše pismeno za bota, suviše zabavno za trolla.

    1. A da ga promovisemo u cara i da ukinemo sve ostale mislece ljude, ukljucujuci i parlament. Samo da ne bude posle u cara … kozje usi i car je go.

    2. providno je, pa ovoliko ga ne voli ni Vulin a kamoli njegov fan koji čita vesti na Danas-u. Sledeći put kad budeš trolovao smanji malo : )

  4. ja bezim iz ove zemlje na drugi kraj planete. Samo da avioni prorade.

  5. Ako već moramo da trpimo ovakvu vlast, medijski mrak, život ispod standarda… molim vas poštedite nas ovog cinizma – stvarno je previše!

  6. Statistika, nasa dika, sto pozelis, to naslika! Gde je tu Vucic? Gde su tu njegovi ministri? Koji, kao, ne vode kampanju ,vec se, jelte, bave svojim „poslom“ i nesuvislim obecanjima? Ono sto je u celoj prici smesno je ideja da ovakve „analize“ imaju ikakvog smisla. Onima koji „veruju“ Vucicu, to ne treba, nama ostalima, jos manje. A clanovima REM samo jos jedna crtica na TUZBI koja ce ih, kad, tad, sacekati.

  7. Mentalno retardirana drzava i “njena”vlast.Sramno!!!Stidi se tzv.REM.

  8. Ruski REM pokazao da je najvise u prostora u medijima dobila ruska opozicija. Beloruski REM pokazao a je najvise prostora u medijima dobila opozicija Lukasenku. I tadko dalje i tako blize.

  9. Čemu služi ovo izvrtanje?
    Ni „i“ od istine.

    Ah da; da bi kučići zaslužili kosku a predsednik efektno poentirao.
    Sa sjajem u očima već ga vidim: „Jel’ vidite poštovani građani, svi mediji favorizuju SzP, ali nema veze mi ćemo marljivo raditi, nemamo resurse kao oni ali ćemo se truditi…“

  10. neka gospoda iz REM-a objasne po kojoj logici se sabiraju televizije sa nacinalnom frekvencom i 2 kablovska kanala. N1 i NovaS gledaju samo korisnici SBB-a, mozda jos nekog manjeg operatera. Ako se ukljucuju svi kanali, gde je onda Kopernikus, palma, pancevo, studio B i ostala SNS glasila? stvarno je sramota napraviti ovakav izvestaj

    1. Usput, nije zgoreg spomenuti da MTS i njihovi monopolistički kablovski operateri ne distribuiraju N1, a da država i kroz EPS pokušava da ih blokira. Iskreno, ne podnosim SBB kao operatera zbog neprofesionalizma, ali ove druge ne podnosim još više zbog ulizivanja vlasti. Izbor je loš, gori, najgori (ne govorim o medijima, već o operaterima)

  11. Ajde sada.Niko vas ne vidi i ne cuje.Sto ste vise prisutniji na medije to vam podrska opada.

  12. A da u statistiku uračunate i to da li i koliki procenat stanovništva ima pristup određenim medijima (na primer N1 koji nije distribuiran kroz mts operatere) i da uzmete u obzir nacionalnu frekvenciju pa bi dobili N1=1%, Pink 40%, RTS=30% itd. Statistika je idealna za zloupotrebu, Izveštaj više govori o REM-u nego o procentima zastupljenosti. Eh, Srbijo, slepa li si.

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.