Jagodina pored velikog šefa i diktatora ima i manjeg, lokalnog: Biljana Stojković poručila na protestu 1Foto: GrO DS Jagodina

 

Šesti građanski protest Jagodina protiv nasilja održan je večeras kod fontane u centru grada. Prisutnima se obratitio Dejan Atanacković, likovni umetnik i pisac, dobitnik NIN-ove nagrade 2017.g. za svoj roman Luzitanija.

Večerašnja jagodinska protestna šetnja kretala se ulicom Kneginje Milice do Osnovnog suda, Kralja Petra Prvog, Narodnog fronta do gimnazije Svetozar Marković i skverom do mesta odakle se pošlo.

U koloni šetača bila je i profesorka Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno.

– Najveći uspeh protesta je oslobađanje od straha. Možda Jagodina ima malo veći problem, jer pored ovog velikog šefa, diktatora, Jagodinci imaju još jednog manjeg i zaista znamo koliko problema postoji i u Jagodini i u manjim mestima gde ljudi ostaju bez posla i gde se preti njihovim porodicama, izjavila je ona reporteri N1.

Jagodina pored velikog šefa i diktatora ima i manjeg, lokalnog: Biljana Stojković poručila na protestu 2
Foto: GrO DS Jagodina

Kako je Televizija N1 prenela ovog puta na protestu u Jagodini „nije bio pominjanja Dragana Markovića Palme i naprednjaka”.

Tehnički organizatori protesta Jagodina protiv nasilja, gradski odbori stranaka DS i Zajedno pozvali su sugrađane na nareni, sedmi protest Srbija protiv nasilja koji će se održati u petak, 11. avusta u 19 sato kod fontane u centru grada.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari