Jakšić: Crveni tepih za približavanje Moskvi

Šta će ministar spoljnih poslova Rusije reći predsedniku Srbije

Ostavite komentar


  1. No.!!!!
    Postavljaju izaslaniku predsednika Putina.. Sergeju Lavrovu pitanje gradjani SRBIJE koji se razumeju u politiku .više od njenog predsednika .
    Mi pitamo Putina preko gospodina Lavrova .. kada će da smiri politiku rasula , u Srbiji i opasnog eha iz te baš R.Srpske!? ..koje emituje baš njegov pulen !?
    Zar je R.Srpska problem..,koji je Dejtonskim sporazumom otklonjen..do novog Dejtonskog sporazuma..sem ukoliko su se Putin i Bajden..nešto drugo dogovorili ,????

  2. Mister jaksic je smetnuo sa uma da je gospodin Lavrov ministar Ruske Federacije a ne SSSR-a.Kad sam vec tu vidim da “Politika“ i “Danas“ usko saradjuju i ne cudi me da mi je zabranjeno(blokirano)komentarisati u oba ova lista koji su postali novi tabloidi Velikog Nevolje….!

  3. Pokret nesvrstanih(Sbija nije član),je srpski kojiko i slovenački,hrvatski,makedonski,crnogorski,bosanki kosovski ili vojvođanski.Srpski je samo onoliko koliko ih vezuje zgrada skupštine gde se odigralo zasedanje.Mislim da iza svega stoji pokušaj da kod onih zemalja koje su priznaje Kosovo da promene mišljenje,računajući na emotivna sećanja učesnika konferencije, i veze sa Jugoslavijom(ne Srbijom) kao jednim od osnivača.

  4. Jakšiću, ti samo u Srbiji možeš da protežiraš Brozovsku poplitiku jednake ekvidistance prema Moskvi i Vašingtonu. Ti Jakšiću, koji si po nacionalnosti do juče bio komunista, a sada si evropejac, živiš u osamdesetim godinama prošlog veka, a pri tome izigravaš nekakvog barda ili doajena srpskog novinarstva, zaboravljaš da je Vašington, sa svojim evropskim sledbenicima naneo Srbiji više zla nego Srbiji više zla nego Hitler tokom Drugog svetskog rata. Za tebe bi „mudro“ bilo da Srbija uvede Rusiji uvede sankcije, ne bi li tako dokazaka da je čvrsto na evropskom putu „demokratskih vrednosti“. Sramotno, bedno i iznad svega diletantski je to, Jakšiću.

  5. Srbija je pravna naslednica Jugoslavije koja je medju osnivacima Nesvrstanih.Znaci-postojala je i postojace.Kad sam vec tu Srbija spada u tri najstarije evropske drzave,pored Portugalije i Bugarske…..!

  6. Sto se tice pokreta Nesvrstanih, gospodin Lavrov je persona non grata za taj skup.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Dejan Žujović (Za zeleni Beograd): Svake godine 8.000 naših sugrađana životom plaća nebrigu nadležnih 10

INTERVJU Dejan Žujović (Za zeleni Beograd): Svake godine 8.000 naših sugrađana životom plaća nebrigu nadležnih

"Potpuno je nevažno da li se kandidujem ispred stranaka ili grupe građana, bitno je da nastupam pod svojim imenom i prezimenom, kao i sa svojim biografijom u kojoj je ipak nešto stalo, za razliku od nekih kandidata koji se predstavljaju kao mesije, a alarm im nikad pre deset ujutru nije zvonio", kaže u intervjuu za Danas pulmolog Dejan Žujović, kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Za zeleni Beograd - Kad ako ne sad".

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.