Janjušević: Mihajlović da se ne predstavlja kao zaštitnik žena, nije osudila ubistvo Stanike Gligorijević

Ostavite komentar


  1. I još nešto u Skupštini Srbije postoji tkzv. „parlamenta a mreža“ kojoj predsedava Zoranela, a ta mreža propagira radikalni feminizam, raspitajte se šta to beše

  2. I to kaže predstavnici stranke koja je protiv Parade Ponosa, LGBT populacije i premijeru izlažu svakodnevnoj stigmatizaciji. U toj saobraćajnoj nesreći još neko je poginuo i sam ministar zadobio povrede sa teškim posledicama koje su ga napravile doživotnim invalidom.

  3. Ona zastitnica?Pa ona drzi i stiti nasilnika u svom ministarstvu,a usta su joj puna osude nasilja nad zenama!!Cuti Zorana molim te.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 9

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.