Jeremić: Ocena o genocidu u Srebrenici kontroverzna

Ostavite komentar


  1. Jeremiceve izjave su necu da kazem glupe ali su blizu toga…uvek je bio kontroverzan i dovodio sebe da ne kazem zemlju u kanal…jedan detalj je Miladin Kovacevic koji je sa laznim pasosem pobegao iz Amerike…trazenje od suda pravde u Hagu misljenje o nezavisnosti Kosova?

    1. Naser Orić, heroj Srebrenice pobegao iz Srebrenice par dana pre ulaska srpske vojske, navodno po naređenju. Slušao je naređenja valjda i kad je pobio hiljade srpskih civila. Ako je genocid kažnjavanje ubica krvavih ruku onda jeste.

  2. Da dugogodišnji proevropljanin iz Demokratske stranke koji je propao na izborima za generalnog sekretara UN
    sada počinje da „srbiše“
    Jedini problem je što oni koji bi trebali da mu poveruju su mu već pročitali biografiju i poreklo

    1. Kakve veze ima njegovo POREKLO sa izjavama koje daje? Da se drzao tog porekla bio bi marginalizovan i ispljuvan. Ovaj covek je kao i previse politicara covek bez STAVA! Oni citaju „istrazivanja“ pa se tako, kao oni pevci krovu, okrecu tamo gde misle da ce najbolje proci. Ja samo ne mogu da verujem da u Srbiji nema obicnog, normalnog i covekoljubivog sveta kome se GADE ovi desnicari svih mogucih fela.

  3. U oravu čovek. To u Srebrenici je u stvari bila žurka koja se malo otela kontroli…
    To što su Srbi doživeli u ww2 ih sad potpuno onemogućuje da budu krivi za bilo kakav zločin… , a autoritet nekakvog advokata nad celokupnin mmeđunarodnimpravnim sistemom je apsolutno neupitan.
    G. Jeremiću, vreme vam je da se oprostite od politike, nikome ne treba još jedan Vučić.

    1. Šta ima u glavi neko ko napiše da je u Srebrenici bila žurka koja se malo otela kontroli? Kao i administrator koji pusti ovakav idiotizam nedostojan Danasa?

  4. Po njegovom genicid nad jevrejima još kontraverzniji (jer nacisti nudili da jevreji napuste Nemačku).

  5. Odluka suda je svakako kontraverzna, a o tome su se izjašnjavali i jevrejski intelektualci koji svakako znaju dosta o toj temi!

    1. Jevreji kažu da u Srebrenici nije bio genocid.
      Tačka.
      Sud Jevreja niko ne ispravi, pa ni Ameri i Britanci koji time aboliraju sebe i svoje zločine kršenjem medjunarodnog prava.

  6. Sramota je šta ovaj čovek priča. Karijerista koji je za vreme rata bio u Americi, dok smo mi ovde živeli ludilo. Pa onda došao da gusla. Relativizuje i prikuplja poene političke. Žalosno je i koliko komentara bez trunke empatije.

  7. Svi učesnici događaja u Srebrenici su Bosanci. Pre toga Jugosloveni. Da je Srbija nesto loše činila na bi iz BiH pobeglo u Srbiju preko 200 000 Bosanaca tako da je Bosna debelo dužna Srbiji a ne obrnuto.

  8. „Prema njegovim recima medu narodno krivično pravo se u mnogim državama kao i u UN, doživljava kao sveta krava koja ne sme biti kritikovana“.
    Imam predlog za Vas gospodine:
    Pokrenite naplatu ratne odštete za NATO bombardovanje 1999 u visini od 200 mlrd. dolara.
    80% direktna naplata od SAD.
    Javno ću glasati za Vas i OBEĆAVAM da ću „prikupiti“ još deset glasova.
    Hajde-izađite na CRTU.

  9. Šeik Imran Husein: U Srebrenici nije bilo genocida. Bio je zločin, ne i genocid.

    Polupismen puk iz Druge Srbije nije pročitao izjavu gospodina Deršovica. To vas ne zanima, je li tako?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.