Jeremić protiv “Čomićkinog zakona”

Ostavite komentar


  1. Ministarka Comic traži kršenje Ustava sto je tesko krivicno delo. Zbog poštovanja građana ona mora u zatvor na nekoliko godina.

    1. Da li je premijer/ ka osvojila dijete sa svojom partnerkom? Ako jeste tako se govorkalo, kako je to moglo da se obavi?
      Usvsjanje djece u istopolnim brakovima moze da ima, nesagleduve posljedice po to dujete/ osobu. Kako će to uticati na njegovo formuranje, psihu. Stvarno, mi nije jasno i to nerazumijem?!

      1. Svejedno je da li je premijerka usvojila dete ili ne, to dete zivi sa njom u porodici vaspitava ga zajedno sa svojom partnerkom i ne pita: jeli mama, imas li ti papir da sam tvoj?

  2. Eh, bivsi ministre, proputovao si sveta a pogledi su ti ostali zatucani. Sa takvim ogranicenim shvatanjima tesko ces pomoci svojoj zemlji da se i priblizi Evropi. Kad bi mogao suvislo objasniti zasto bi usvajamje trebalo zabraniti. Zato sto to nema u Srbiji, ali ima u velikoj vecini razvijenih zemalja i odlicno funkcionise.

  3. Kao LGBT osoba ,koja je protiv Vučića ,sa svojim partnerom sada znam za koga sigurno nećemo glasati,a to si ti Vuče.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.