Jerkov: DS i dalje razgovara sa svim strankama o beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Pregovori silni pregovori pa dokle više? Pakako će te tako odlučni voditi ovu zemlju ako niste u stanju za jedne obične izbore da se izjasnite.

  2. Da je DS kvalitetan i da vredi nebi bio toliko otvorenih vrata za sve ,nego zna da i sa celom opozicijom nema sanse…

  3. Skroz autistična stranka čije je članstvo duboko podeljeno i svako vuče na svoju stranu, čist interes.

  4. Dobar gradonacelnik? Sta pod tim podrazumeva, da je mogao jos da nas pokrade, ali nije? Strasno koliko ljudi nemaju obraza.

  5. logicno je da DS napravi neku koaliciju jer posle lokalnih izbora i rezultata SNS jedino ujedinjeni mogu biti blizu 20%. Ako izadju samostalno pitanje je da li DS moze preci i cenzus

  6. Aleksandra Jerkov veoma dobro zna da rezultati na izborima jasno govore koga gradjani podrzavaju, ciju politiku cene i postuju, a ciju ne. Samo se ovi DS-a prave kao da to nije bitno. Pa izbori za MZ pokazuju raspolozenje biraca.

  7. Biloo bi dobro da nam ova gospođica odgovori šta su ona i gospođa Čomić tražile na biračkom mestu u Pećincima, kada znaju da je to u soprotnosti zakonskih propisa.

  8. Upravo održani lokalni izbori su pokazali kako SNS, sa AV na čelu, vlada na svim nivoima. Prljavo, siledžijski, kriminalno. Za Bgd izbore će biti još suroviji i nemilosrdniji, brutalniji i pokvareniji. Laž im je lična zamenica, podmetačina ime a pljačka (i svaki drugi kriminal) prezime. Sad će da navale sa svim svojim đubretom, udahnite duboko i stavite gas maske …

  9. DS ocigledno nema sramote kada posle silnih dugova koje su ostavili imaju obraza ponovo da pricaju o kandidaturi!

  10. DS i dalje razgovara pa samo to i zante da radite da razlovarate a kada treba da se radi nema vas nigde.

  11. Kakve god prigovore demokrate da ulože ništa se neće promeniti, oni su definitivno pukli i sa time se moraju pomiriti.

  12. Uh, koliko "botova" od nepismene stranke a ovi školovani iz "krugadvojke" kao da ne znaju za internet oni vole samo TV.a dotična osoba (čini mi se ida je ranije bila u nekoj drugoj stranci) kao da se nabacuje Đilasu, za svaki slučaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.