Jerkov: Radikali sve rade uz blagoslov SNS

*Aleksandar Martinović ne da snimak na kom se vidi da su me maltretirali
Poslanica Demokratske stranke za Danas o incidentu sa članovima SRS u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Gospodjo ili gospodjice Jerkov
    Nemojte da vas cudi ta nakaradna, pro četnička saradnja.Tu nema razlike,samo je jedno ime a drugo pre zime iste ekipe.
    O

  2. Aleksandra Jerkov bi trebala da se seti izreke “Vuk dlaku menja a cud nikada“onda se nece cuditi sto poslanici SRS sve negativno rade uz blagoslov SNS stranke ciji su sadasnji clanovi uglavnom nekada bili clanovi SRS .Sto se tice Martinovica bio je clan SRS i najglasniji u vredjanju SNS i Aleksandra Vucica a preko noci je promenio misljenje i postao ludo zaljubljen u SNS i njenog lidera ,sto ne cudi jer je Martinovic dobro uhlebio sebe i svoju suprugu zahvaljujuci clanstvu u SNS pa mu sada ne smeta kako se u narodu kaze da laje na zvezde za rad interesa svog i svoje supruge.Na zalost preletaca iz interesa u SNS ima previse i kada dodje do promene u vrhu nadam se uskoro, vecina clanova SNS ce se vodjeni interesom zaljubiti i postati clanovi stranke koja bude formirala vladu a zaboraviti SNS.

      1. Mogu da odhovaraju samo za krsenje prvog clana ustava Republike Srbije. Malo li je.

  3. Radikali su kukavice.Napadaju slabije, kada sila stoji iza njih.Napasce ponovo je r osecaju da je drzava ponovo radikalska

  4. Ds je stvorio sns ili primitivni radikalski fasizam sakriven iza legaliteta vlasti. Dakle sta ste posadili sad je naraslo i preti da vas udavi, realno ja vidim tu nesto i pravicno pored sveg zla i nesrece.

  5. Ono cemu su pripadnici manjina bili izlozeni 90ih se sve vise koristi i protiv pripadnika vecinskog stanovnistva. Tako smo imali i Savamalu 25 godina ranije u selu Kukurovicima kada su porusene i zapaljene kuce Bosnjaka od strane vojske Jugoslavije a da je policija odbijala na pozive gradjana koji su bili napadnuti. Policija cak danima nije ni htjela da izadje da obavi uvidjaj.

    To je ta fasisticka logika djelovanja koja uvjek pocinje na jednoj strani a zavrsava se na drugoj. Bojim se da ce biti jos mnogo gore prije nego sto bude bolje.

  6. Opozicija ne moze a da ne potkaci SNS. Sposobni su samo da sire mrznju i blate nekoga ko je za razliku od njih sposoban da uspesno vodi drzavu.

  7. Jerkov uopste nije u pravu, radikale niko ne podrzava, njihovo ludilo niko ne moze da objasni, ni sada ni pre 10 godina.

  8. Meni je najtragicnije od svega sto su predsednik drzave i premijerka potpuno ignorisali sve ovo i tako bi ostalo da nije prekinuta poseta Jandrokovica. Vucic, koji svaki dan iznosi misljenje o svemu, od toga gde treba da se postavi shupa u nekom selu do sukoba u Siriji, nije se udostojio da osudi napad i vredjanje jedne poslanice u skupstini Srbije. Mislim da je bas dobro to sto se dogodilo sa Jandrokovicem jer je svima u svetu pokazana prava priroda ove vlasti. Vucic dlaku menja ali cud nikada. I da, ono nakon toga nije bilo izvinjenje nego pokusaj da se diplomatski incident opravda i objasni, sto takodje govori mnogo o Vucicu.

  9. ZaJovanu,i sve OSTALE ŠEŠELJEVE BAVEVINE,a DA SE OBAVESTITE, NA RESPEKTABILNOM,MESTU,ZA POČETAK,KO JE KADA I ŠTA .,RADIO,..NA,USPEŠNOM,OBNAVLJANJU,,NEKETAMO,VELIKESRBIJE,S KOTAMA,K.K.V GDE MU JE,,PRIPRAVNIK,BIO I JEDINO,RADIO,U CELOJ,KARIJERI,,JEDAN,,ekskluzivni,,odlični,,student,pravnog faksa-ŠTA BI TEK BILO DAJE,,SLUČAJNO.,BIO,,PROSEČNI.STUDNET,. GDE JE BRANIO,SVOG MENTORA,,NEPRAVAZIĐENOG,UČI’TELJA S I ,VIZIONARA,.ZBOG ČIJIHJ.MINULIH RADIOVA,,PLAĆAJU SVI KOJI SE NEUBRAJANU,U,,,NEKE TAMO,IDIOTE,, NEGO,,SAMO,,,U,,BEDNIKE,, I ,LUBOMORNE,NA,,LIDEROVE,,ISTORIJKE,,USPEHE,,.OVO JE KONAČNO I ZVANIČNO,.BEZDNO NACIJE,.S CELOM SEKTOM,,USREĆITELJA SRBIJE,,PO SVIM,POVRŠINSKIM FLOSKULAMA,.iSTINA SE NENALAZI,NA ,IZBORNIM,BILBORDIMA ,I,,patriJotskim,,porukama jednog,,novinara,,u pokušaju,i sličnim,,snalažljivim,podupiračima ,,srećom,nelustriranih,za sva,,delaiz geneze,,njihovih,radova,,..Spontano,,Organizovani,karavani nisu, niti će BITI SRBIJAMAKOLIKO,,AGENCIJA ZA,PODUPIRANJE,,OSNOVANO DA IH,,REGULARNO,, PLAĆA,,GLASAČKO TELO,. CELE NACIJE IZ ZAJEDNIČKOG,,ĆUPA,..PO VOĐINOM,TRENUTNOM VOĐOSTANJU,,,ZNANAČAJNOM,I,,USEŠNO,,IZGLASANOM,, NA BAVEVININO,,ZVONCE,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.