Aleksandar Jerković ostavlja mogućnost formiranja vlasti i sa SNS i sa opozicijom: Koji je uslov?

Ostavite komentar


  1. Ali pošto opozicija neće sa sns-om, onda šta je tu je. Ostaje da naprave koaliciju sa sns-sps-radikalima. Providno za sve normalne ljude.
    Nismo svi MI BUDALE!

  2. Aleksandar Jerković ostavlja mogućnost formiranja vlasti i sa SNS i sa opozicijom: Koji je uslov?

    Uslov je najverovatnije da svi nose „ŠAJKACU“ !

  3. Para vrti gde burgija neće. Obraz je prodat u zamenu za stanove u Beogradu na vodi i računima u Švajcarskoj… pametno! Živeo Gangula!

  4. Ko je ovaj covek i njegov pokret za koji jedva da je iko cuo? Podrska je bila zbog nestorovica a ne za ovoga.

  5. Koliko god nam to „čudno” bilo, princip glasanja za određenu grupaciju jeste prema programu koji ta politička grupacija nudi, a ne prema tome ko je kome koliko simpatičan. Tako da logički gledano gospodin Jerković je u pravu kad se zalaže isljučivo za ostvarenje programa ovog pokreta.
    Međutim ulazak u savez sa ljudima koji su izneverili sve ljudske i moralne principe nije pametan potez iz više nego očiglednih razloga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.