Jevtić (Srpska lista): Nije nam prioritet da budemo deo Vlade Kosova

Ostavite komentar


  1. Jevtić treba da zna da izbori na Kosovu i Metohiji nisu završeni,da Centralna izborna komissija nije objavila konačne rezultate,da predsednik KIM nikome nije dao mandat za sastav Vlade,da nisu počele konsultacije oko formiranja Vlade,a izrekao je gomilu paušalnih ocena,insinuacija,omalovažavanja i napada na nešto što se nije ni desilo?To je verovatno izazvalo i čuđenje onih sa kojima je razgovarao?

    1. Adil Bajrami, kakav azil u Rusiji.?Srbi su na svom, ako neko treba da traži azil to ste vi Albanci. Amerika vas neće do veka braniti. Izvucite pouke kako je zaštitila Kurde, pa vidite gde ste.

  2. Kurtijevo ponašanje jasno govori kakav stav ima prema Srbima i da zapravo njemu nije u interesu pomirenje Srba i Albanaca, već dalje proterivanje Srba i oduzimanje prava.

    1. Stpska lista nije predstavnik svih srba već samo onih koji neće pomirenje sa srbima južno od ibra.

      1. Ubi me ako te razumem.
        Severno od Ibra ima oko 25.000 – 26.000 a za Srpsku Listu je glasalo oko 50.000 Srba. Ovi drugi nazovi Srbi nisu osvojili ni tri hilade zajedno. Sto se tice pomirenja, nikada ga nece biti jer mi se evo ne mirimo medju sobom a kamo li sa Albancima koji broje srpske glasove u skafanderima.

  3. Prioritet je da se učestvovanjem na izborima koje je organizovala tzv. država Kosovo, obavezno uz dokumente izdate od te tzv. države, da se da legitimitet toj tzv. državi. A da se na domaćem tržištu priča kako se ne priznaje ta narko država. Kontradiktorno, ali ko te pita. „Informer“, „Kurir“, „Pink“ i ostali stubovi Sistema objasniće nam da je to u redu.

  4. Ako se Albin Kurti bude držao predizbornih obećanja i ne popusti pod pritiscima, prioritet vam zaista neće biti učešće u kosovskoj vladi.
    Azil u Rusiji hoće.

    1. Slazem se da smo najgori u regionu, ali u celom regionu nijedan nije za pohvalu, uporeditih mozemo samo tome koji su losiji.
      „Travka zaboravka“ jos vise se konzumira fantaziramo realnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.