Joksimović: Potpisana nota za dolazak stručnjaka iz Kine

Ostavite komentar


  1. Ma gde je odjednom nestala najača, najbogatija, najsposobnija zemlja na zemljinoj kugli. Nigde nema USA, niko je ne pominje i niko ne traži pomoć od nje. Jedino što smo čuli da šalju 40.000 vojnika u EU za predstoječe manevre. NATO

    1. Ko tebe pita sta ti potpisujes sta bi sa velikom Srbijom bruko sramoto Srbije.

  2. Koje ova ima sve funkcije??? A ja mislio Toma Diploma nam to sve obezbedio…Nego kako ce ta „strucna pomoc“ da udje u Srbiju? Bez karantina i pregleda? Bio bi red da ih licno doceka Vladaoc, da se bratski izljubi i rukuje sa svima, pa da ih odvede kuci da upoznaju mamu, tatu, batu i ostale….

  3. Dolaze stručnjaci oprobani u lečenju kineskih pokojnika!

  4. Zašto Vučić ne kaže da je Unija poslala Srbiji 14,5 000000 eu pomoći?

  5. Obavezan karantin za te doktore, bar za 15 dana, jer nezna se odakle dolaze. U kini Corona virus se pojavio negde u novembru proslje godine, a oni su objavili tek u februaru ove godine.! Kineski podaci o Corona virusu nisu nisu realni, verovatno ima vise zarazenih i mrtvih.!

  6. Ufff, pa ova izgleda kao da je u nekom karantinu vec mesecima? Sta je ovo? Ne daj boze, da se nekad probudim ujutro pored ovakve neke. Kraj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.