Još nije odlučeno, ali Vesić najbliži novoj funkciji

Politički izvori Danasa o izboru gradonačelnika Beograda i promenama u vlasti

Ostavite komentar


  1. „Mi smo dobili većinu, većina je 56 i naša stranka će odrediti ko će predstavljati i voditi grad u naredne četiri godine.“… reče Vesić bez blama. Gradonačelnika bira Skupština grada na TAJNOM glasanju. Barem možete da se pravite da je ovo demokratsko društvo a ne društvo bahatih i nedodirljivih.

  2. Bez obzira na sve favorite, Vesić je neko ko može da rukovodi uspešno Beogradom. NIje poenta samo da se gradonačelnik samo slika za tv nego da uspešno vodi grad.

  3. Mogu da mu zameraju samo nedoslednost u smislu partijskog članstva. Što se tiče operativnih sposobnosti odličan kadar.

    1. U svim uređenim društvima, „operativne sposobnosti“ o kojima govorite su kažnjive po zakonu.

  4. Najiskrenije-zasluzio je. Iskren u izjavama…posten i korektan sa svim sagovornicima. Ne strci ai pametan-Takav treba beogradjanima.

    1. Koleginice Radojka odlican komentar, pravo u sredu jer Vesic je fenomenalan kadar jos od ranih 2000-tih. Mi danas sluzimo specijal vruce sendvice sa odlicnom backom sunkom pa molim vas svratite do stranacke menze kada zavrsite smenu da vas pocastimo.

      1. Hahaha. Koliko pozitivnih reakcija na ovaj komentar. Kakav zbun za botove: „sta da kliknem, sta da kliknem“. Hahaha.

  5. Nema sta-najbolji od svih predlozenih. A i pokazao je svoju vrednost.
    Hvala mu i za ovo do sada.

  6. Мислим да ће Врховни командант, као и у ранијим приликама, донети праву одлуку. Уколико то буде Весић, добро је, уколико то буде неко други, опет је добр јер знао да Врховни командант не греши.

  7. Znam samo jedno, ko god da dodje na mesto gradonacelnika obavljce tu funkciju najbolje sto ume i u skaldu sa zakonima.

  8. Goran Vesic, covek koji je na vlasti od 2000, spreman je da menja i politiku, stranku, lidera… samo da ostane na polozaju. Inace, Otporas, najblizi saradnik Zorana Djindjica… tako da svi zi SNS trabaju da se zapitaju koga tacno napadaju kada pricaju o Sorosu, zutima i sl…

  9. Žao mi vučića jer je bio ubedjen da je najveći kriminalac dok nije sreo ovog vesića!

  10. Mislim da je Vesic realno resenje, bas logicno resenje za Beogradjane.Tako nema lazi da se podmetne neko novo lice , a da on rukovodi iz senke.Borio se , jos dok je bio u DSu i zasluzio je , jer je najmocniji igrac, najvise se lakta.Za Srbiju to su kvaliteti.

  11. Bliže ili dalje to su nagađanja, važno je odabrati pravog gradonačelnika, iza koga će stajeti rezultati. Treba puno energije za dvomilionski grad, kakav je Beograd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.