Jovanov o Ćuti i o proevropskim poslanicima: Imaš više rubina u sebi nego seiko, vi ste Šolakova opozicija 1RTS, Printskrin

Sednica Narodne skupštine o budžetu za 2023. počela je nizom verbalnih okršaja poslanika vlasti i opozicije, a nakon što su poslanici iz proevropskih poslančkih grupa izrazili solidarnost sa televizijama N1 i Nova S koje su prestale da emituju program i zacrnile ekrane sa parolom „Mrak u Srbiji, bez slobodnih medija“, Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe SNS, ih je nazvao „Šolakovom opozicijom“.

Jovanov se poslaniku Aleksanadru Jovanoviću Ćuti Zajedno Moramo pre toga obratio sa aluzijama da je on konzumirao alkohol, pozivajući ga da je rano počeo, koliko je sati.

Imaš više rubina u sebi nego seiko, rekao je Jovanović Ćuti, dok je proevropskoj opoziciji poručio da „nije ujedinjena opozicija, nego Šolakova opozicija, koja je htela da pokaže da brani njegove medije“.

Neka tu akciju sprovedu u Luksemburgu i neka tamo traže nacionalnu frekvenciju, dodao je Jovanov aludirajući na konkurs za dodelu pete nacionalne frekvencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.