Aleksandar Jovanović Ćutafoto FoNet Aleksandar Barda

Umesto o izboru članova VSS, VST, zaštitniku građana i drugim regulatornim telima, čiji je izbor na dnenom redu, poslanici vlasti i opozicije polemisali su o vinjaku, super hik herojima, kuplerajima i batinašima.

Polemiku je pokrenuo Aleksadar Jovanović Ćuta, poslanik Zajedno – Moramo, optužujući Vladimira Orlića da ćuti 50 dana, dok je Srbija u haosu i dok predsednik opštine Žagubica, Safet Pavlović sa svojim batinašima prebija narodne poslanike.

On je pozvao građane da više ne trpe teror naprednjaka, a poslanici vlasti su mu uzvratili da će ta njegova agresivna banda proći svuda isto kao i u Žagubici.

„Pitanje za sve vas iz vladajuće stranke – da li pratite šta se dešava u Crnoj Gori u poslednje vreme? Hapšenja, privođenja, sve po zakonu. Hoće i kod nas. Budite spremni na to svi vi koji upravljate ovom zemljom, koju ste razorili do temelja. Ovde raspravljamo o izboru članova za najviše sudske organe, a gde su ti članovi, ne bi bilo loše da ih vidimo ovde pošto je o njima reč“, rekao je Jovanović.

Pitao je prisutne poslanike da li neko od njih zna ko je predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović.

„On je 10 godina predsednik opštine. To je čovek koji je držao javnu kuću u Žagubici, javno se hvalio da podiže natalitet tako što njegove zaposlene u javnoj kući… To je čovek koji sa svojim telehoraniteljima pre 3 meseca privodi Ivana Milosavljevića…. U mestu Krepoljin, gde je javna kuća Safeta Pavlovića i kockarnica, privode ga u kazino. Cela Srbija imala je priliku da čuje šta njemu govori vaš predsednik opštine, kupler majstor“, rekao je Jovanović, podsetivši na nedavno Pavlovićevo ponašanje prema narodnim poslanicima, kako je poslanicu Radmilu Vasić vukao do pisarnice, njega udario,dok je poslanici Danijeli Nestorović otiman telefon, dok je snimala.

„Po kom kriterijumu birate predsednike opština. Najgore okorele kriminalce ste postavili za predsednike opština. U utorak ćemo ponovo otići u Žagubicu, tamo ćemo da održimo sednicu Odbora za zaštitu životne sredine“, rekao je Jovanović i pozvao sve građane da više ne ćute, uz napomenu da su naprednjaci u rasulu i da će im Kolubara doći u Beograd.

Prognozirao je Jovanović i da će se svi naprednjaci kada se to desi razbežati i da će ostaviti Vučića samog, onako kako je i do sada sam vladao.

„Za svu našu decu koju Safet Pavlović mlati“, poručio je na kraju Jovanović, a predsednik parlamenta Vladimir Orlić ocenio je da je na odboru zato bilo zabavno jer je stigao vinjak, što je, kako je rekao potvrdila i Milinka Nikolić, poslanica.

Nikolić je pokušala da objasni da je flašu vinjaka zapravo na sednicu odbora doneo naprednjak Milimir Vujadinović i da je ona još neotvorena, čeka kada će Orlić doći u Rakitu da ga njome počaste.

To međutim, nije bilo dovoljno objašnjenje kako bi naprednjaci prestali da aludiraju da je Jovanović pijan i kako bi restali da ga vređaju .

Milenko Jovanov, šef skupštinskih naprednjaka, rekao je da je Jovanović pobrkao stvari i da je zbog vinjaka pobrkao razliku izmeću tekovine i tekućine .

„Prestanite sa tekućinom. Recite vašim poslanicima da vam ne nose vinjake na odbore. Nije odbor mesto gde treba da se pije vinjak. Sve što je poslanik Jovanović rekao o Safetu Pavloviću je laž. To je čovek koji ubedljivo pobeđuje na izborima .A vi Jovanoviću ako mislite da se vas neko boji grdno se varate. Šta hoćete da kažete da ste super heroj, možda super hik heroj“, naveo je Jovanov i poručio Ćuti da su on i njegov privezak profesor Ratko Ristić agresivna rušilačka banda koja uništava sve pred sobom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari