Jovanović i Mihailović obišli enklave na Kosovu

Ostavite komentar


  1. @Gastarbajter a ti toliko volis Srbiju da ni ne zivis u njoj. A i ovi botovi bolje da cute jer je sadasnja vlast u Srbiji urusila situaciju Srbima na Kosovu i Metohiji.

  2. Вучићу су Милош Јовановић и Воја Михаиловића велики одузимачи десно оријентисаних и разочараних СНС бирача

  3. Kako su ova dva genijalca ušla na Kosovo…voleo bih da znam.? Verovatno kroz šumu kao I Zavetnica.

  4. Za gospodju Milu. Vidimo of 2013 g. tj. of potpisivanja Briselskog soprazuma gde su institucijeSrbijena Kim. Prst na cell..

  5. Да ли сте иа
    Ви ишли кроз шуму као Милица црвенкапица

  6. Trideset godina ja čekam i ispastam da bi se situacija promenila u korist Srbije. Budimo realni ni tebi ni tvojim kolegama koji guslate sve godine najviše odgovara ovakvo stanje. Da je normalna situacija pitanje je gde bi ste vi bili i šta bi ste radili

  7. Vi mislite da srpska manjina na Kosovu jede travu pa kad dolaze izbori neki od vas vrse neku posetu i laju bez veze kao da je Kosovo srbija itd a svi znaju da ste presli granicu izmedju 2 drzave a to jeste izmedju Republike Kosoca i srbije kao sto ste unapred poslali zahteve ta posetu ministrastvu unutrasnji poslova Republike Kosova inače bi bili vraćeni na granicu!

  8. Напредњачки ботови раде у три смене, без аргумената, по истом шаблону са академије, уз дозу прљавштине.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.