Jovanović: Imamo šansu za trajni mir sa Kosovom

Lider LDP za Danas o poseti Prištini nakon što je kosovskoj delegaciji otkazano gostoprimstvo u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Bravo za istinu. Ti treba da vodiš Srbiju, a ne ova bagra nacinal šovinista I kvazi patriota koji su sve uništili.

  2. Bravo Cedo,mislim da bi bilo dobro da ti udjes u koaliciju i pomognes da se to zavrsi.

  3. E sad sam siguran da je covek na necemu.Kakav trajni mir sa islamskim fanaticima…Ne nego dodji kod mene u Kursumliju pa to pricaj

  4. Ovaj nije normalan o cemu prica. Verovatno je dobio instrukcije od svojih platisa sta treba da kaze.

  5. Kako da sklopimo mir sa svojom teritorijom? Ovaj covek je za saku evra prolupao skroz.

    1. Koja naša bre? 500 godina je bila Turski vilajet… Posle toga je okupirana je od strane Kraljevine Srbije… Hehehe. ..

  6. Nadam se da ce krivicno da odgovara za ovakve izjave. Ovo je prevrsilo svaku meru.

  7. Miru uvek treba dati sansu! Samo, Cedo, da li si siguran u to sto pricas?

  8. Ako postoji sansa, trebalo bi je iskoristiti.To ce dati novi pogled onima, koji su do sada izgubili svaku nadu

  9. Čedo imao si prliku zapametovanje nisi iskoristio. Sadne moj molim te.

  10. Čeda uopšte nije svestan gde živi,a što se tiče vremena,zar on stvarno misli da poimanje KiM ima veze sa tim da li je sada 19.,20. ili 21 vek?

  11. Аман, докле ћеш још да живиш на политичкој сцени? Па ја мислио да си се повукао, али не, ти још делујеш и трујеш овај напаћени народ. Као трула јабука

  12. I ja i Ceda imamo sansu za trajni mir, ja dobijem njegove pare, kuce i zenu, a on moze da posmatra i dobija naravno i sansu na trajni mir. Cedo eto i ti imas sansu na trajni mir. Ti si za promovisanje „sanse na trajni mir“ dobio milione i milione sa vise strana. Hajde daj ti narodu sve sto si „posteno zaradio“ poslednjih 20 godina i vrati se u starke i pocepane farmerice i uzivaj u sansi za trajni mir. Ima li iko da mu je ostao jos u LDP-u ?

  13. Imali smo mi više šansi za „TRAJNI MIR“ ali, ih nikako nismo iskoristili, gospodine Jovanoviću. Zbog propuštenih šansi talas se prelio preko Prokletija, raširio i poplavio sve do „administrativne linije“, koju Albanci, po svaku cenu, gledaju da pomere na sever?! Pitao bih gospodina Jovanovića , ŠTA JE TO TRAJNI MIR? I, ko bi nam ga garantovao? Da li isti oni koji su nam shodno Povelji UN garanrovali nepromenljivost granica?! Dokle više diletanti u politici?! Ljudi moji kockate se teritorijama i sudbinama ljudi, koji nisu vaše vlasništvo?! Mislim da se velika većina političara već preselila negde kod svojih mentora. U Srbiji im je samo „duodenum“, koji je dobro popunjen zahvaljujući visokim prinadležnostima. Srbija je mnogima „lešina“ na kojoj parazoitski žive.

  14. Cedomir Jovanovic je imao prilika da pregovara u Pristini, sada nije od koristi vladi RS bilo sta sto ima da kaze.

  15. Поновићу пошто бришете коментаре као за време Милошевића kaže:

    Јел, Чедо, да теби упаднем у Фиделинку са ортацима и прогласим 15% твоје фирме за моју својину, да ли би ставио свој потпис којим ми то правно признајеш?

  16. Kakav crni trajni mir kada albanski teroristi žele Bujanovac, Medveđu i Preševo u sastavu „Velike Albanije“. Čeda je najobičniji politički diletant koji je svoju antisrpsku politiku dobro unovčio.

  17. E moj Obradovicu, pa znas li ti koliko je Albanaca posle prvog svetskog rata kad su organizovali proterivanje tih starosedeoca Balkana, proterano iz „tvoje Kurshumlije“, mozda bas ti sada zivis, i tvoj otac nekada u kuci nekog prognanog Albanca kojima se kosti ne znaju gde su ili su ih ubedili da se „presele“ u Tursku nakon sto su im sve oteli…Cuti – jedinica ko vrata!!!! idi uci istoriju i uci se ljubavi prema bliznjem svom, Albanski narod je starosedelac sa Balkana , pa na trepavice da se postavis tu cinjenicu ne mozes da promenis.

    1. @Mirko protic
      A ti dete da ponovo ides na kurs iz spinovanja posto je ovo sto pokusavas tragikomicno, nije cak ni za jedinicu.

    2. Nema većih neznalica i primitivaca od ljudi, koji ne znaju ni ko su, ni odakle su, a tvrde da su praistorijski narod, koji je naselio sve prostore u ovom delu Evrope, a da su kasnije, došli svi ostali da pokore i proteraju ovaj jako napredni narod?!. Nigde ništa zapisano, nigde potvrde u arheološkim iskopinama i artefaktima ali, ipak su bili svugde i pre svih. Navedite JEDAN ALBANSKI SPOMENIK, STARIJI OD 100 GODINA?! To što pišete svoju najstariju istoriju u 21 Veku, govori samo da nikada i nigde niste ostavili nikakvog traga. Više su tragova ostavile ptice u Čileu preko svog izmeta stvarajući čuvenu „Čilsku šalitru“ nego „najstariji“ narod na planeti?! Zato pokušavate na sve načine da zatrete tragove srpskog postojanja na prostorima severna Albanije, Makedonije i Kosova i Metohije. Starosedeoci Albanci u Kuršumliji?! Da nisam živeo medju vama i da vas ne poznajem, ja bih se sada nasmejao ali, ne mogu, isuviše je tužno i jadno..

      1. Uf da te ne sekiram spomenuh samo neke male gradove gde je sada takozvano Serbsko pleme koji je Sveti Sava proglasio narodom, a Albanskog naroda bilo je od pamtiveka, najvise se njihovo pleme nalazilo duz Jadranske obale i centralnog dela Balkana.

  18. A dali je pričao kako je postao od 2000 na ovamo ,jedan od najbogatijih političara u Srbiji a možda i šire.Ili kako mladi da zarade da idu na Himalaje na skijanje.Kako beše samo helić košta 40000 evrića.Sram te bilo.

  19. Srbija ima priliku da resi problem KiM, ali samo ako i Albanci ispune svoj deo obaveza. Srbija ne moze da se odrekne svoje zemlje i da Albancima damo sve, zarad mira, a nama da ne ostane nista i da na taj nacin dodjemo do resavanja problema. I to bi bilo pogresno! Srbija se mora boriti za svoje interese i svoj narod i ne mozemo nikome da poklanjamo na takav nacin svoju zemlju.

    1. Samo od 1865g pa do 1966, koliko hiljade Albanaca ste ih naterali na silu iz svoji zavičaja za Tursku , iz ovih prostora( za prostore koje vi imate za svoje).Čitajte malo više (ne vašu literaturu), pa čete promeniti mišljene,ne mojte hoditi po magli.

    2. Eh bre Nikola, kakva bre tvoja zemlja od kada je tvoja? Jesi je iznedrio. Ko si ti da poklanjas smesno je to.! Poklonjena je ta zemlja sa sve Albanskim narodom losem domacinu 1913-te uci istoriju ne bezi sa casova. Bori se ti za svoj interes ali ne preko tudjih ledja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.