Jovanović se priključio poslaničkom klubu LSV

Jovanović: Građanske opcije su manjina da bi ratovale međusobno

Ostavite komentar


  1. Bravo za Jovanovića. Velika solidarnost sa LSD da bi bilo više Vojvodine u Skupštini. Nikako ne mogu da razumen potez Marinke Tepić i toliku zluradost zbog nastojanja da LSD ostane bez poslaničkog kluba. Ne razumem što ona nije pokazala više strpljenja da sačeka konačnu odluku kojeg će kandidata za predsednika podfržati njena dosadašnja partija. Sve mi ovo liči na neprincipijelni karijerizam i želju za političkom afirmacijiom po svaku cenu!

  2. Čanak i Jovanović su jako retki i pozitivni likovi u Skupštini. Nije samo da pričaju što na umu to na drumu, već bez kalkulacije govore istinu. Sve dok se poltronskom narodu ne bude sviđala istina koje su i oni svesni, ovako će nam i biti. Na dnu! Ja ću glasati za kandidata koji bude pričao istinu.

  3. Која спрдачина са гласовима залуђених гласача. Јер само залуђени су могли да дају глас за.странке а не.за СВОЈЕ предсртавнике. Зато се и понашају у скупштини горе него у.кафанчини.у.недођији, а не.у дому.где се.доносе и.укоме владају закони. Гласајте опет.

  4. Čeda radi vlasti će preleteti i preko Severnog pola jer se toliko obrukao i ispromašivao da jedva, svakojakim marifetlucima sakupi toliko glasova da nekako pređe za promil granicu opstanka. Mani se čoveče politike to nije za tebe jer te niko ne sluša.

  5. @ Mila Kažeš niko ne suša Čedu. A da li si primetila da je Čeda sada najpoželjniji političar na TV kada se emituju emisije uživo. Ti, možda zbog zavisti, nisi ga gledala i slušala na HRT, Hepi i Pinku, a ja sam ga gledala i uživala. Pokazao je da poznaje mnoge stvari i da je dobar govornik. Savetovao bih ti da prihvatiš savet jednog čitaoca Danasa iznet u komentarima kad je napisao o lideru LDP: "ljudi ne izlivajte više laži o ovom čoveku već napregnite vijuge i čujte šta vam on govori".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.