Jovanović: Vučić deset godina razara srpsko društvo, a priča o jedinoj srpskoj opciji 1foto FoNet Božana Pavlica

Stefan Jovanović, poslanik Narodne stranke kaže za Danas da za građane Srbije i državu nije važno kako će se zvati Vučićeva organizacija i kakvu mimikriju sprema.

Priča o tome je političko zamajavanje i pokvarenjaštvo jer se skriva iza patriotskih fraza, dok se sprema da pocepa tapiju Srbije na KiM, da prevedem – dok se sprema na izdaju.

Na pitanje kako komentariše izjavu predsednika SNS da će novi državni pokret biti jedina srpska opcija, Jovanović odgovara da to izgovara čovek koji poslednjih deset godina razara srpsko društvo.

„Osiromašuje državu, osiromašuje narod dok od svojih kumova i okruženja pravi bogatu i povlašćenu elitu za koju ne važe zakoni i pravila kao za običnog čoveka, a sada se sprema i za izdaju i odricanje od Kosova i Metohije“, navodi sagovornik Danasa.

Upitan da li postoji bojazan da se nakon formiranja tog novog državnog pokreta sva opozicija tretira kao protivnik države , Jovanvić kaže da je Narodna stranka opozicija i nikako nije protivnik države.

„To je targetiranje političkih protivnika u radikalskom maniru. Kod Vučića je stil, radikalski stil konstanta, a stavovi su mu promenjivi“, zaključuje poslanik Narodne stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari