Jovanović: Vučić prihvatljiv sagovornik

Ostavite komentar


  1. Ma gde ce nam kraj, kada se susretnu Ceda i Vucic, dva principijelna dusebriznika. Kojima je do nas stalo koliko i do lanjskog snega.

  2. Znaci njemu odgovaraju ne fer izbori, medijski mrak, cenzura drukcijeg misljenja, itd.
    Idi vise iz politike i radi nesto korisno, a ne da se zamlacujes vec godinama. I ti si iz devedesetih.

  3. Čedomire tvoja,,građanska platforma,, Utopila se odmah čim si se usudio da,,lidera,,ohrabriš,,u OVAKVOM,,približavanju,,standardima civilizcijskih tekovina,posebnoak,,padnu,na tvoje,,meke,,proizvode,a ne na daske i oklagije iz Ikee,Zato 12 marta sledeće godine nisi požel Ni u tragovima, na dan sećanja na Egzekuciju dr ZORANA ĐINĐIĆA,čijoj se Smrti tvoj sadašnji,,prihvatljivi,,sagovonok Javno Radovao,.i Slavio,.

  4. Čeda je izabrao svoj put,verujem da će mu u izbornoj kampanji pevati Ceca i Seka…Aferim.

  5. Iza ovakvog malicioznog naslova stoje Jankovicev glasac (urednik). A onda u tekstu vidis da su svi prihvatljivi koji pristaju na LDP uslove (za koje sam siguran, znajuci da LDP nikada ne prica drugacije nego sto misli – pa koliko nas god ponekad i nervirao, znam da su maksimalno gradjanski i priznajem po mojoj volji), bas kao sto su Jankovicu prihvatljivi svi koji prihvate njegove uslove. Ali ne znam sto ovo pisem kada me necete objaviti.

  6. Kako da ti neko veruje kada u jednoj ruci nosi š vatru u drugoj vodu, priznaješ Kosovo pljuješ Republiku Srpsku, udvareš se Srebrenici….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.