Jutarnji list: "Vučićev propagandista" ostavio Miloševićevu knjigu na grobu Olivera Dragojevića 1Foto: Wikipedia/Bern Bartsch

Kolumnista Večernjih novosti i urednik nedeljnika Pečat Filip Rodić, a kako ga naziva hrvatski „Jutarnji list“ i „Vučićev propagandista“, objavio je na Fejsbuku da se ovih dana nalazi na odmoru u Hrvatskoj, navodi hrvatski dnevnik.

Tako je 28. jula posetio Jasenovac, i to samo nekoliko dana nakon što je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zabranjen ulazak u Hrvatsku, dodaje list.

Kako dalje prenose hrvatski mediji, Rodić je napisao je da je bio u privatnoj poseti i da nije kontaktirao Milorada Pupovca.

Potom je posetio Velu Luku, a s obzirom na to da je ovih dana godišnjica smrti Olivera Dragojevića, Rodić je otišao na njegov grob i ostavio zbirku govora Slobodana Miloševića „Godine raspleta“.
Jutarnji list: "Vučićev propagandista" ostavio Miloševićevu knjigu na grobu Olivera Dragojevića 2
Foto: Filip Rodić/Facebook; Preuzeto sa Jutarnji.hr

Sve je ovekovečio fotografijama koje je pokazao na Fejsbuku.

Bio je i u Puntu, a njegovu objavu kako vozi gliser prokomentarisao je Nemanja Dević, istoričar poznat po svom angažovanju u uspešnom procesu rehabilitacije Draže Mihailovića.

Na njegov komentar „Jedan čamac plovi morem“, Dević mu je napisao „Četnici plove morem“, piše Jutarnji list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari