Koji je skriveni talenat opozicionara Bulatovića zbog kojeg ga hvali ministar Basta? 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

Ministar privrede Rade Basta pohvalio je opozicionog poslanika Dejana Bulatovića jer posle obaveza u Skupštini lepi pločice.

„Poštovani kolega Bulatoviću, ovo je za svaku pohvalu“, napisao je Basta na Tviteru.

On je reagovao na Bulatovićev tvit u kojem je napisao da je „nakon obaveza u Skupštini Srbije kao narodni poslanik, odmah krenuo sa poslom od koga se živi… Ruke prljave, ali obraz čist!“

Bulatović je objavio i video na kojem se vidi da lepi pločice.

Podsetimo, Bulatović je krajem decembra napustio Stranku slobode i pravde čiji je potpredsednik bio.

Kao razlog ne javeo da je kap koja je prelila času slika njegove stranačke koleginice Marinike Tepić sa Sandrom Bozić, članicom SNS, koja je nastala u Beču.

Bulatović je rekao da ostaje samostalni poslanik i da će formirati neku novu političku opciju koja će sarađivati sa pravim opozicionarima. To je uradio već krajem januara ove godine osnivanjem udruženja građana „Savez socijademokrata“.

Iz SSP su mu prilikom odlaska poželeli sve najbolje.

I ministar Basta, iz redova Jedinstvene Srbije, koalicionog partnera SPS u Vladi koju vodi SNS, u poslednje vreme ne miruje.

On je u martu pozvao vladu Srbije da se izjasni o sankcijama Rusiji i naveo da se on zalaže za njih, što je iznenadilo i lidera SPS Ivicu Dačića, ali i predsednika SNS Aleksandar Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari