Kajl Skot: Ne podržavamo "Veliku Albaniju"

Ostavite komentar


  1. Kako? Oni to sami izmisliloi. Pa oni ne smeju ni da pisnu bez vaše saglasnosti.

    Tako isto ste pričaki i za raspad Jugoslavije dok ste je istovremeno razvaljivali sa svih strana.

    Nemojte samo da dolazite i da nas molite da se ponovo vraćamo u jednu zemlju. Ako to uradite podržaćemo nezavisnost Teksasa i Kalifornije.

  2. Аха, баш си нас уверио! Скоте, злочиначка дела твоје државе на Балкану од 90-тих па до данас говоре другачије од твојих, лажљивих, уста.

  3. Najveci broj vojnih "savetnika" u Iraq-u su takodje "privatna lica". Ambasador ima jedan problem u Srbiji – SA RAZLOGOM mu ne veruje 98% populacije ove zemlje. Moze on da izjavljuje sta hoce i za koga hoce – sve je jasno kao dan.

  4. Volimo Amere,oni su uvek tako dobrodušni i stalo im je samo do stabilnosti i oporavka naših primitivnih poludivljih naroda.Ali,samo da izuzmemo da je ono što je njihova istorija, naša bliska prošlost,budući da imamo građevine iz perioda pre nego što su oni kultiivisali indijanska plemena u sada svojoj silom osvojenoj zemlji.Zemlja nastala od avanturista i kurvi uči kulturi celi svet.Neka ih oba okeana progutaju!

  5. Vratio se. Tito. Čim se pomenu ustaše, on odmah: "A početnici?"… Niko ne pominje veliku Srbiju. Ali je u R. Kosovo pala vlada jer nisu hteli po američkom diktatu da poklone CG 8.000 hektara kosovske teritorije. I u Albaniji će pasti Rama a Nišani je već smenjen što u Makedoniji još nije sprovedena "Tiranski deklaracija"… Skida se Vučićević intervju Putniku o Vokeru na You tubu…

  6. Nemojte tako, molim Vas, ekselenicijo, a šta će drugo da rade, kada ne znaju, Vučić, Dačić i Vulin, nego da nas "brane" od "Velike Albanije"?!

  7. Jos uvek "ispod zita" deluju isti oni zlocinci koji su i stvorili gangstersku drzavu Kosovo . To je americka korporativna mafija . Skot prica sta hoce, ali kod Amerikanaca je politika : jedno govoris, drugo mislis, trece radis . Najveci zlocinci 20. i 21. veka su americki kriminalci preobuceni u razne politicare (kongresmene, senatore, … ) i korporativna mafija . Siptarima su napravili teritoriju za obuku zlocinaca, trgovinu drogom i trgovinu ljudima .

  8. Konačno! Ništa od odvajanja Kosova! I Ameri su protiv menjanja granica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.