Kako je izgledala poseta ministara Kragujevcu

Najviše članova Vlade Srbije "po kvadratu"

Ostavite komentar


  1. Vladajuća klika, da ne napišem banda, se nada da će, podmićivanjem snaga bezbednosti gradeći im stanove, pa čak i tih obećanih 7000, sačuvai otstupnicu luperdama iz vlada kada se jednoga dana ipak digne gladna srpska „kuka i motika“ i čuvenim srpskim „govnjivim motkama“ krene na bogataše koji krađom narodnih para urnisaše Srbiju. Pri tome i Vulin i njihov gazda i šef AV, koji su bili ministri u vladi Slobe Miloševića kao da su zaboravili da su Slobu, kada se od Amera, Nemaca, Vatikana i drugih protuva nahuškan i delimično plaćen narod podigao da ih linčuje, upravo „bezbednjaci“ i vojska među prvima „pustili Slobu niz vodu“! Osim toga i u ratovima koji zadesiše Srbiju prvi su bežali sa i od ratišta, baš dobroplaćeni „bezbednjaci“, generali i drugi lezilebovići. To će se, u to smem da se opkladim, ponoviti i ovaj put. Nedaj Bože da nešto pukne, prvi će bežati ti koji su svečano dobili nove stanove, imaju vlast i dobre plate jer im je sopstvena koža važnija od Vučićeve, Vulinove, ove blajhovane Bosanke sa dva prezimena, pa i od kože onog tatinog „Moniste“! AV i njegovi planeri su naumili da i glasače (opet) u februaru 2022. podmite sićom para da ga opet biraju, a da bi imao ko da njegove protivnike pred izbornim lokalima, ako zatreba maklja, jer je nažalost na pritisak SAD izgleda morao da ućorkira vernog „redara“ ispred Skupštine Velju Nevolju, sada sve nade polaže u vredne (batinaške?) ruke bezbednjaka. Uz „mito“ od tiričavih 216 stanova!

  2. Ajd sad o „veličanstvenom“ dočeku Djilasa i Marinke u udarnom terminu, u Vrnjačkoj Banji. Dva slučajna prolaznika, pet aktivista, pet reportera, i poneka lutalica.

  3. Poštovani Zorane Mišiću
    BRAVO!!!
    Jako mi se dopada ovakav način izveštavanja.

  4. ova plavuša kao da je zbog egzibicionizma prihvatila fotelju. Bukvakno na svakoj fotki pozira kao za muški časopis

  5. Ministarka Darija u svim pratnjama.
    Sto je bar malo ne odmeni ministarka privrede, predsednicu Vucicu? Darija udarna pesnica kampanji koja traja a opozicija, sta li dela?

  6. Mogli biste da ostavite varijantu odgovora na nečiji komentar. Ovako botovi poput Ljubiše piskaraju budalaštine bez da im ko odgovori

  7. Kolike su plate tih iz bezbednosti,a radnicka klasa i oni drugi s malim platama kupuju na kredit il zive privatno.
    Uh jao kako se sad osecam bezbedno odkako je ova klasa dobila stanove.
    Molim te eej dobili stanove…ko je uopste zapoceo tu tradiciju?
    Koliko sam ja dao ovoj drzavi radeci ko bedni crv i generacije mojih unazad ,pa niko nije dobio ni zrno graska!
    A meni ne daju da legalizujem kucu pre neke godine ,kaze nedeljiv plac,ne moz dva strujomera na 3 ara itd… ko da sam hteo da ukradem nesto

  8. Pljunuti onaj stan što kupila tetka iz Kanade. Kvadratura, lokacija, cena…
    Uživajte bezbednjaci!

  9. Stvarno je poremećaj pričati o jednoj školovanoj dami, koja zna kako da se nosi sa svojim raskošnim i markantnim izgledom, plus jako školovanoj… Priča je za one koji atakuju na ličnost… A za one koji politizuju sve i svija, nepresušna je Božija Avlija.

  10. A kada dolaze ministri zdravlja?Posto nam odbrana zasad i nekako ide a zdravlje lose posto ocigledno je malo onih koji lece i rade svoj posao,a salteruse se ne javljaju na tel.tako da ne mozemo ni da pitamo kad koji dr radi a kamoli da zakazemo pregled.Osalo nam i nije mnogo bitno.

  11. Sramota da ovako nesto postoji i danas u nasoj drzavi. Svaki posao treba da bude posteno placen a onda svaki pojedinac da na regularnom trzistu sebi gradi kucu ili kupi stan pod istim uslovima.
    Zasto su pripadnici bezbednosnih struktura privilegovani? Prvo ih drzava besplatno skoluje, hrani i oblaci. Imaju siguran posao, benificiran radni staz, vecu penziju i jos privilejiju za stanove. Vidimobksko du nam radile bezbednosne strukture i devedesetih a i danas. Polovina policije je u kriminalu. Pogledajte koliko kriminalnih grupa, koliko narkomanije, koliko unistene drzavne imovine i to sve pored ogromnog broja policajaca, bezbednjaka itd.
    Pravda drzi zemlju i gradove!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.