Kako je Milica Đurđević na 16,1 odsto?

Ostavite komentar


  1. pa znači ako je 40% glasača zavetnika, to znači da zavetnici na minimumu dođu na 7%?????? makar šta

  2. Nemam pojma šta i kako merite, ali ona i ekipa oko nje su najnoviji „trojanci“, baš kao Beli Preletačević u svoje vreme. Kome to nije jasno, nema potrebe gubiti vreme…

  3. Gde je Dobrica?
    Ono sto ovde brine je Nestorovic na 23%. Ali dosta ovih „istrazivanja“ je izmisljeno da bi se manipulisalo biracima, ja u principu ne verujem.

  4. Bravo,za nove mlade snage !!! Stari prosli i sadasnji politicari svi u penziju,zajedno sa vojnim penzionerom Ponosom !!!

  5. Možda, al u drugom životu. Tupava, nepismena, nadobudna, „peni“ k’o fax dok govori, misli da tako deluje pametnije.

  6. Milica ZAVETNICA. Trebali još nešto da se doda o ozbiljnosti ovog kandidata. Ženska verzija Belog PRELETACEVICA.

  7. Znao sam da nešto nije u redu, nisu lepo objasnili kako su došli do 16 posto. A došli su tako što su sve kojima je Milica Đ. ok (iako ne glasaju nužno za nju) strpali u isti koš. Ukratko, time nisu otkrili baš ništa i to se tako ne radi u ozbiljnim firmama. A rezultati su prezentovani šturo i nejasno, što daje još povoda za sumnju.

  8. Statistike se namestaju kako kome odgovara… Po istrazivanju televizija mi bi imali 11miliona stanovniks

  9. Na montiranim istraživanjima ona je već pobedila u prvom krugu ha ha ha, i to kandidatkinja čija stranka neće preći cenzus. Mnogo ste pametni ha ha ha.

  10. Čitam ovaj i slične izveštaje i uopšte nisam šokiran niti se nerviram. Od ovog glupavog i potkupljivog naroda, koji je ostao u Srbiji, me više ništa ne može iznenaditi. Pametni i racionalni su odavno napustili Srbiju.

  11. Procenti su takvi da se čovek zapita, želimo li mi uopšte promene?
    Uostalom, ko je ta „agencija“ koja je vršila „ispitivanje/merenje“ ?

  12. Hm . . . ne znam ko ce biti novi “ preCednik “ ali znam ko ce biti nova “ premijerka “ . . . ako mi javno obeca da ce “ palmu i koferce “ strpati u APS ( na najduze moguce vreme ) ima moj glas . . .

  13. Milica Đurđević je izrazito prosrpski orijentisana,što je meni jako bitno. Od svih kandidata desnice ona mi uliva najviše poverenja. Osim toga mlada je,obrazovana,svojim stavovima uliva poverenje,tako da od mene ima siguran glas.

  14. Sad cu da vam kazem kako.Kod nas na lokalu nema gorih lopova i gorih ljudi od odbornika koji vide opstinu,a normalno članovi su sns.Sinoc smo imali neki zbor gradjana to je toliko zviždanje,psovanje,negodovanje bilo kad je izasao predstavik sns da covek morao da napusti salu.Pa kod nas ako dobije 25% je max.Pa nek se pita ko su mu na lokalu odbornici.

  15. Ona radi za Vučića, Boško za BIA, a opozicija bi morala da se odluči za jednog, inače…

  16. Pa ko veruje u ta istrazivanja? Ako nas izadje 60% ne bojte se,reseno ! Ali sa 52 izlaznosti nistaaa!!

  17. A Bjelogrlić, Crna levica iz Šapca, niste izmerili.. Kad je trebalo tući Daru iz Jasenovca i bagersša trebali su vam. Šta ste im obećali? A sad isluženi kadrovi?

  18. Da li je moguće da u Srbiji uvek prolaze psihološki sumnjive osobe, čije aktivnosti vode zemlju u stalno propadanje, u stalne konflikte sa celim svetom. Uništavamo sami sebe, a posle je uvek svetska zavera kriva, kao svi nas mrze itd. Potpuno smo nezrelo društvo, mentalno ograničeni, kulturno i civilizacijski zaostali.

  19. Ova statistika kao onaj sto ceka put “ukupno 300 godine”… kad ih sve saberes osvojili bi 300% glasova!!!

  20. Od kada su svima istrazivanja Ipsosa i Faktora plus postala vise nego sumnjiva, pojavilo se nesto sto se zove Sprint insight, sada jasu bez prestanka po medijima
    Gde su nasli ovog novog hipnotizera

  21. Najzalosnije je sto oko sebe znam, kao i mnogi drugi, kako cujem,ljude koji nece glasati za Vucica, ali kazu da ne znaju za koga ce drugog.
    Drugim recima, nemamo pravog protivkandidata. Eee to je najveca bruka i poraz.

  22. Sramota je da se o ostrašćenoj ženi koja svoje političke stavove formira na osnovu strasti i predrasuda pozitivno izjašnjava svaka sedma osoba od biračkog tela.

  23. Krim-Rusija, Kosovo-Srbija, njena parola od pre neki dan. Nešto se tu ne slaže… Daleko od ozbiljnog političara…

  24. Jad i cemer od naroda..po usporedbi sa Milicom i sam Hitler bi bio mirotvorac..a i susedi Srbije za Milicu i taj mentalni sklop bi glasalo 0.0000001 posto..

  25. Bio u izbornim komisijama,video sve na delu i nemam sta da kazem osim da kod nas glasaju i mrtvi,i oni koji nisu u zemlji,o zaokruzivanju onih praznih listica da i ne pricam…O tome kako biracki spiskovi kruze po gradu,kako sns batinasi stoje na svakom birackom mestu itd da i ne pricam…Ali sami smo krivi kada smo ovce!

  26. Ovo je realno istraživanje, za Vučića 45,7 posto kako su napisali računajući ove koji ne izlaze na glasanje, što je apsolutno tačno. Ti koji ne izlaze na glasanje misle da ne izlaze, ima ko glasa u njihovo ime. Samo u taj procenat 45,7 nisu napisali da ulaze i pokojnici koji redovno glasaju. Dakle istraživanje je pokazalo 15% stvarnih glasova, 25% od ovih što ne glasaju i 5,7% pokojnika i toje to. Jednostavna matematika.

  27. Bravo za Milicu,treba da bude predsednica a može i zamenica,prava osoba za to,jako pametna,ona se bori za porodicu,a ne zaGej populaciji…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.