Kitarović o Vučiću: Konačno imam sagovornika u Srbiji

Hrvatska predsednica istakla je da je važno da ne glumimo prijateljstvo, nego da rešavamo otvorena pitanja i gradimo odnose korak po korak

Ostavite komentar


  1. Ne sumnjamo, draga Kolinda. Mnogo je toga zajedničkog u vama, isti zaljubljeni pogledi koje upućujete bivšim i sadašnjim predsednicima Amerike…

  2. Bez Srba nema Hrvatske. Insistiram i uvek ću insistirati na ravnopravnosti, ma koliko to nekom smetalo. Hrvatska je država i srpskog naroda i Srbi ne mogu i ne smeju biti svedeni na status manjine, rekla je Grabar Kitarović.

  3. "Sve karte na sto!" Odnosi Hrvatske i Srbije idu uzlaznom putanjom jer Kolinda konačno pristaje da spusti loptu i smanji provokacije zarad bolje ekonomske saradnje!

  4. Eh kada bi se ovo dvoje naslo pa da odbegnu. Verovatno ih niko ne bi ni trazio.

  5. . Srbija i Hrvatska će moći otvoreno da razgovara o svim problemima. Vidi se razlika u srpskim medijima, jedni traže sdlaku u jajetu, dok drugi mediji, žele da Srbija i Hrvatska postignu dogovr, i pronađu zajedničke interese. Danas, Kurir i B92 traže dlake u jajetu, i ponašaju se samo da dođe do sukoba.

  6. Poruka koju je poslala predsednica Hrvatske najavljuje otopljenje međudržavnih odnosa.

  7. Svašta videla da Vučića na zapadu više poštuju i cene nego nju iako je Hrvatska članica EU i NATO-a, pa sad malo da se sliže ali ništa novo istorija nas uči da su hrvati u tome najbolji.

  8. Predsednica Kolinda nije želela susret sa Nikolićem jer je po njenim rečima četnik a u Aleksandru vidi odgovornog coveka bravo

  9. Pa dobro gospodzo Kitarovic, koliko koraka vam je jos potrebno da vratite proterane Srbe u Krajinu?

  10. Srbija je uvek bila sagovornik, a to što su se neki pravili gluvi, to je druga stvar. I to treba da bude svima jasno.

  11. Političari iz ““regiona““ već duže vreme samo jedni drugima ““nabacuju tezge““, dok im je ekonomski boljitak naroda koji predstavljaju na veoma niskom mestu prioriteta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.