Knežević: Izazvao sam politički zemljotres u Crnoj Gori, pomagao sam i stranke u Srbiji

Ostavite komentar


  1. dok su Knezevici ili agrokorovci ili drugi bogatuni iz senke u zizi drustva onda je siguran znak trulezi u vlasti..mecene vlasti postoje u svim neuredjenim drustvima pa i u nasem..knezevic nije nikakav dobrocinitelj on je u samom temelju vlasti i to sa dubokim sipom koji se tesko vadi ada sistem ne pomeris.. proizvod je svih nedemokratskih neefikasnih sistema gde se vlada i moc poistivecuju sa ,,mogu sve svakog i uvek,,..u polutrulim sistemima to je kancer koji se tretira kao benigni..i cak je pozeljan…narod sluzi da okrece glavu bes i gnev u pravcu kuda vlast pokazuje..pored nas ovakvih kurta i murta vladaju..polupismeni poluzli,polu dobri ipolu nikakvi.. sistem to sam ja kaze ko god je na u crnoj gori srbiji,bosni,makedoniji kosovu..merilo uspesnosti je je dovoljno da sam tu na vlasti..uspesni samo oni uz vlast..

    1. Ovaj otekli biznis emigrant u Londri,je klepao po Srbiji punih 30 godina..od JUPEX a pa redom..stara pojava zirafe koja pase u Srbiji a muzu je u Mng..i to je jasno..

      1. jeste. Prodavao je cipele, a onda se povezao sa tadfšnjim vlastodržcima i osnovao je Atlas banku. Čuj, podriva sistem u kojem je od samog početka bio. To da se ne plaši, ne bih baš rekla. On je ovim potezom stavio omču oko vrata celoj svojoj familiji. Vidi se da je uplašen. Neko ga je vrbovao, da bi zaskočili Mila. To što ga je intervjuisala dotična voditeljka, Krkobabićeva miljenica, instruisana od prvorodjenog mnogo smrdi. To što je ispričao za DS i Tadića, to mu je dobro plaćeno. Da li iko normalan misli, da su ti intervjui zaista spontani, a ne unapred pripremljeni. Bitno je da nije pomnenuo prvorodjenog, pajtosa Mila Djukanovića. Pogledajte na yotube fotku Milo, i Vučić u njegovoj vinariji u Jajincima. Neka lepojka kaže, kojiko je para dato Kneževiću za ovaj intervju.

  2. Skoro sa videla Tadica u jednoj banci …narod ga gleda namrgodjeno pomislila sam da ce da ga lincuju..Steta sto nije bio predsednik Albanije ..Kosovo bi vratili….

    1. si bar mogla da vidiš Tadića i da slažeš kao kera, a tvog vodju, posle odlaska niko ne može ni da zamisli da može,, eto tako da ga vidi u banci, kafiću, Sajmu knjiga….Tvoj vodja nije predsednik Albanije, pa ćemo uskoro da vidimo, kako će on to da „vrati“ Kosovo.12.06.2019. kažu nemački mediji, desiće se to „vraćanje“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.