Dragan Djilasfoto BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Informativna služba Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa dostavila je pisani odgovor redakciji Danasa u kome reaguje na tekst da će potpredsednik SSP Borko Stefanović u novom sazivu Skupštine Srbije biti potpredsednik parlamenta, koji prenosimo u celosti.

„Povodom teksta koji ste objavili, a u kome ste bez ikakve provere u SSP-u objavili da ce Borko Stefanović biti potpredsednik Skupštine Srbije, zahtevamo da objavite sledeći odgovor:

Po dosadašnjim pravilima u radu Skupštine opoziciji bi trebalo da pripadnu dva mesta potpredsednika Skupstine, kao i više mesta predsednika skupštinskih odbora.

Mesta potpredsednika iz reda opozicionih poslanika bi trebalo da pripadnu poslanickim klibovima sa najvećim brojem poslanika, a to su poslanicki klub koalicije SSP-PSG- Preokret – Sloga i poslanički klub koalicije NADA.

Kada budemo znali šta je odluka većine po pitanju pozicija potpredsednika Skupštine i predsednika skupstinskih odbora u okviru naše poslaničke grupe ćemo doneti odluku ko će biti naši kandidati.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari