Ko je sve glasao protiv preporuke o članstvu Kosova u Savetu Evrope?

Ostavite komentar


  1. je bilo 29 ali racunaj da je 7 iz Srbije, 2 iz BiH srpske nacionalnosti, 1 iz Crne Gore srpske nacionalnosti. To znaci 10 protiv od 29 je srpske nacionalnosti. Dalje to znaci da je samo 19 predstavnika drugih nacionalnosti glasalo protiv. Od toga 4 korumpirana madjara, tri korumpirana moldavca, 2 korumpirana poslanika sa Kipra i samo jedan iz Grcke . Sve u svemu blamaza teska. A jos veca blamaza ce biti u UN kada se bude glasalo o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

  2. A polovina od tih 29 srbske nacionalnosti.
    Sve u svemu- dobro je sto su prosli.
    Dajte bre- pa svi smo Ljudi i pripadamo jednom Svetu.

  3. @Protiv

    A ZA su glasali korumpirana Bakojani, korumpirani Rumun, srbofboni Nemci, Austrijanci, Hrvati, milogorci, Bosnjaci… I to su glasali ZA uprkos tome da albanska tvorevina ne zadovoljava osnovne principe i proceduru za clanstvo samog Saveta Evrope a da se ne spominje da ta tvorevina ne zadovoljava ni osnovne standarde sto se tice demokratije, zastite manjinskih prava – to je tek BLAMAZA.

  4. @cenzor

    Da li na ovom portalu mogu da komentarisu i oni koji nisu srbofobi i pro-velikoalbanski orijentisani ili je ovo neki zatvoreni klub samo za „odabrane“?

  5. @reAL u pravu si, ali Vucic ne smatra neke od nas ljudima ravnim njegovoj ekselenciji. Ima veoma selektivan pogled na to.

    @Anon
    Dobro neka izadju, ali ako Srbija mora da ispuni uslove koje oni traza da se Kosovo uclani onda Srbija nikada vise nece moci da se uclani ovakvom vladom i politikom. A to bi isto vazilo i za neke Azerbejdjance i Gruzijce

    A dok se mi borimo za i protiv, Evropa ide napred, a mi nazad kao regija

  6. @milanista
    Srbija nece izaci iz clanstvaS E iako je to postala karikatura od organizacije ali treba da suspenduje svoje clanstvo kao i bilo kakvu saradnju sa SE. Ali ako bi Srbija napustila SE i pozelela da se kasnije vrati u clanstvo, tek tu nema nikakvih problema, – Srbija moze bespravno da uzme necijih deset hektara, od nekog Albanca u tzv. presevskoj dolini ili imovinu neke firme ili pojedinca povezanih sa Nemackom i da odbija da upise u katastar i onda tik pred glasanje da vrati tih deset hektara i bice „sampion demokratije i postovanja prava“. Moze i da obeca svasta a sta svakako nece ispuniti. Nista lakse.

  7. Samo proglasiti privremeno okupiranu teritoriju Srbije…… Pregovori swamo u okviru toga…… Svi ostali dokumenti u reciklažu…….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.