Ko je Vladimir Orlić, kandidat SNS za predsednika Skupštine: Rezervni potporučnik VS i član Udruženja pisaca „Poeta“ na Čukarici

Ostavite komentar


  1. Stekao cin rezerv.potporucnika tako sto je zavrsio obuku i edukaciju u Klasi
    SLUSALACA za reyervne oficir VS.Dokle je stigla nasa VS ! U moje vreme se pohadjala u Bileci Pesadijska Skola rez.oficira u trajanju ud 9 meseci a potom
    staziranje u trupi jos 3 meseca…ko je zavr[io yu skolu moga je potom da stekne cin potporucnika/nastavnik takticke obuke i nastave gadjanja bio je ,tada porucnik Nebojsa Pavkovic/… eto dokle smo stigli,da se nekom politicaru u biografiji upisuje da je zavrsio nesto kao i drug Vulin…divota jedna.

  2. Provokator, prostacina, obuzet mrznjom, prevazidjenim ideologijama, anahron, netolerantan…sve sto ne treba za predsednika Skupstine.

  3. Deluje da ima formalno obrazovanje ali nema porodičnog vaspitanja i uljudnog ponašanja pa deluje kao prostak.

  4. Veća glava nego trup, Orlić kao Bety Boup. Provincijalizam i prostakluk nisu u uslovima za izbor Predsednika skupštine

  5. Ko? Pa, šta tu nije jasno? Čovek bez stida može biti samo glup, prema Frojdovom tumačenju.

  6. Ovako treba da se ponašate,bez stida i srama da gazite sve ispred sebe i da me hvalite,divite se,glorifikujete,pokrivate svu štetu koju napravismo,bogaćenje kumova je njihov talenat a ne sprega sa državom.

  7. V. O. agresivni eksponent jedne protivnarodne vlasti koji mrznjom, demonizacijom I netolerancijom moze samo da unazadi rad Skupstine

  8. Samo će će deliti opomene i kazne, opet komedija i propast u najavi.

  9. BOLJE DA SEDI ZA PREDSEDNICKIM STOLOM NEGO DA TRACARI IZ KLUPE.
    JEDVA CEKAM SKUPSTINU. NEMA VISE 160 SNSOVACA NEGDE SU OKO 90

  10. Ugledni g.Sima Spasic, oficijelni megafon SNS, je izgleda zaboravljen.
    Mozda se planira negde za ambasadora.

  11. Nema u biografiji da je predavao u medicinskoj skoli u Cupriji zajedno sa pajtosom Martinovicem!

  12. Stekavsi najviša formalna znanja imao je Orlic idealnu priliku da izadje na svetsku pijacu – inostranstvo!? Zašto je odabrao SNS a ne pravu/strucnu karijeru?

  13. Završio ETF? Da ima nešto u glavi, ubijao bi pare u IT sektoru i nikada se ne bi bavio politikom. Očigledno da nema talenta ni za šta, osim za prostakluk i bezobrazluk. Da sam na njegovom mestu, stideo bih se da izađem na ulicu.

  14. Još jedan promašaj … iz našeg ugla … još jedna udarna pesnica u klasi „Rističević ,Atlagić, …“ iz ugla Vučića.

  15. Od culgarbih uvreda do cistih neistina o sluzenju vojnog roka i zavrsetku KSRO

  16. Vulinova klasa sa kursa.5 izlazaka u grad i 1.pucanje iz vazdušne puške.Zato poltron nad poltronima.To ga je i kvalifikovalo da prodje kasting.I uspešno položen pripravnicki pred praznom salom.

  17. Taj covek je pun agresivnosti i netrpeljivosti ali pouzdan vojnik sefu. Jadna skupstina, jadan ovaj narod…

  18. Zaboravi li ste da navedete u biografiji da je zbog njega i Martinović pre par godina nekoliko profesora na VMŠ u Ćupriji ostalo bez posla. Zauzeli su njihova mesta. Nisam ispratio do kraja da li su profesori vraćeni.. Uglavnom gledaćemo pozorište Martinović, Ahtlagić, Rodtičević…

  19. U skupštini su sve vučićicevi pa nece imati težak zadatak ustvari sve istomislhenici

  20. Prostacina, neobrazovana primitivcina, glup covek – po anonimnim komentatorima koji su, jelte, odreda svi PhD, obrazovani u jos boljim skolama nego ivaj elektroinzenjer.

    Realno, ima bolju profesionalnu biografiju nego ijedan opozicioni vodja. Zavrsio je Matematicku gimnaziju, samo oni koji su isli u nju znaju koliko su deca tamo vrednija i inteligentnija od njihovih vrsnjaka u drugim skolama. Posto je upisao ETF smer elektroniku i telek9munikacije sledi da je u Matematickoj gimnaziji bio odlican a posto je u roku diplomirao i doktorirao za 5 godina znaci da je bio i vanserijski student. I posle toga je neobrazovana primitivcina?
    Ok, mozda vam se ne svidja njegov odnos sa Vucicem ali trebalo bi da budete realni.

  21. Orlić je odličan kandidat SNS za predsednika Skupštine. Obrazovan, mlad čovek koji je dao veliki doprinos SNS i pokazao da se radom i odgovornošću postižu dobri rezultati.

  22. Mislim da je Poetsko društvo sada dobilo neočekivani udarac na ugled… trebaće mu vremena da se oporavi u pređašnji sjaj, baš kao i Srbija.

  23. Za njega sam prvi put čula kad su ga ushićene babice uvele u šok-sobu kod nas 5 porodilja samo da bi on svojoj gospođi uručio parfem kao poklon za 8. mart. Demonstracija moći još 2019. godine, ne smem ni da zamislim koliko se osilio u međuvremenu. Dno dna.

  24. Srbija sve više liči na koncentracioni logor.
    Atmosferu neslobode sa paravojskama,parapolicijom,huliganima i batinašima upotpuniće Orlić. Imaće žulj od gašenja mikrofona i gubiće glas od urlanja i preglasavanja onih koji bi bilo šta da progovore. Izabran je da narod ni slovo istine ne bi čuo.

  25. Njegovo obrazovanje nije kompatibilno sa funkcijom predsedavajućeg Skupštine.

  26. Možeš da imaš 6 ili 12 doktorata, ali ako si nevaspitani prostak, ti si onda nevaspitani prostak.

  27. Mnogima visokoskolsko obrazovanje ne donosi i kulturu ponasanja. Radikali i newradikali, su tipican primer. Temeljne primitivce nista ne moze da produhovi i kultivise.

  28. Neparlamentaran bolno u mnogim TV gostovanjina a biće predsednik parlamenta?

  29. Pa kad je doktor za struju neka ga stave na čelo epsa a ćevapdžiju za predsednika skupštine

  30. Težak neotesani divljak! Ovo nije ni za brda a kamoli za predsednika Skupštine.Strašno šta nam se dešava.

  31. Samo da pitam kako mu ide karijera i šta je postigao u struci, kao inženjer?

  32. Svakom loncu poklopac,sve zna,ko je on da komentariše na svaku repliku i dijalog,sta je po pravilniku njegov posao?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.