Ko ne dođe na mitinge SNS mora da pošalje zamenu

Naprednjaci pripremaju najmasovnije mitinge do sada u Novom Sadu i Beogradu

Ostavite komentar


  1. NEKAD SE GOVORILO, „BOLAN NE BIOQ“: A od danas se govori, „Al AV ne bio“!

    1. „Oni“ (SNS) prete da se dodje, a „mi“ (opozicija) dolazimo dobrovoljno samoinicijativno.

      1. Jasna:Pa vidimo koliko ima tih dobrovoljaca. U nekim mestima vas se jedva skupi dvadesetak.

        1. Sto je opet za 20 vise nego onih koji bi dobrovoljno dosli na ove skupove lidera….

        2. Kako ne shvatas da je vise 20 slobodnih nego 1000 ucenjenih.Na prvim slobodnim izborima ova vlast pada

    1. Ako ste nezavisni bilo bi lepo da objavite sve komentare ne samo vecinu kojih su protiv Vucica jer i vi takvom izveštavanjem širite mržnju.Pozdrav za redakciju

      1. Baš si pametan, ovaj portal nije Bosanski!
        Što se ovako ne zalažeš na vašim medijima da se čuje NAŠ glas? Zalutao si, bratac, zalutao, drži se svog Sarape, Vučičevića, Mitrovića – dok ih ima još neki dan.

    1. Predlazem da se blokiraju prilazi Beogradu i Novom Sadu,pa da vidimo koliko ce Beogradjana i Novosadjana da izadje da slusa najvecu Srpsku stetocinu.

  2. Jeste istina da zovu i prete…doćiće i tome kraj…ali nas biti neće…

    1. Ko ne moze da dodje, da dostavi lekarsko opravdanje,ako ga nema, onda da dobije otkaz,tako se voli prvorodjeni, kome se ne svidja neka pobegne u drugu zemlju, nego sta, jel ovo demokratska slobodna zemlja ili nije…

  3. Znači esesovci uvode zvanja:
    – zamenik učesnika mitinga
    . pomoćnik učesnika mitinga
    – pomoćnik zamenika učesnika mitinga
    – zamalo učesnik mitinga
    – nosilac i pomoćnik nosioca zvanja učesnik mitinga

  4. Ima slicnosti baš kao i kod Opozicije
    Razlika je samo po 100 eura za svaki iscupani znak a za ogradu po 50
    A tek ono sa dzakovima

    1. Razlika je nepremostiva, nepremostiva poput tvog poimanja okolnosti. Radiš bez sendviča?

    2. Bravo Djeksone. Mora da si ponosan na svoj komentar. Mozda bi smo i mi bili ponosni kada bi razumeli sta si hteo reci.

  5. Svaki komentar je izlišan. Sve je u fazonu ja vam platim ili uceni a vi me kao volite. Severna Koreja je demokratska zemlja u odnosu na ovu pošast. SNS – Sumanuta Najezda Skakavaca.

  6. SNS Bujanovac dobio zadatak 5 autobusa..oko 300 ljudi.Veliki problem jer nisu na vlast u opštini i sem fabrike Bivoda nemaju koga da ucenjuju..ako sakupe jedan bus na konju su.

  7. Šta ima da se, „ko bajagi izvinjavaju“! Ako je protiv njihove volje, gde im je dostojanstvo? Nema te sile, koja bi me naterala, da uradim nešto protiv svoje volje, tek onda ne bih išao, iz inata!

  8. Evo ja radim u državnom organu i uopšte me nisu kaznili sto nisam otišao ni na jedan miting i nisam ni glasao na proslim izborima… Osim što sam novim rešenjem za posao dobio 15 hiljada manju platu i u penziju idem 5 godina kasnije nego što bi trebalo.. Ali nisu mi ubili ni jednog člana porodice.. Još

  9. Direktor bolnice iz Panceva,izbeglica iz Zagreba za 19. otkazao sve operacije.Sve drzavne ustanove i javna preduzeca radice minimalno,kao u ratnim uslovima pod sirenama.

    1. Diktatura nestručnih,podobnih i poslušnih u pančevačkoj bolnici.
      Strahoviti pritisci na zaposlene od strane rukovodilaca da se učlane u SNS.
      Proces rada se u potpunosti podređuje interesima njihove stranke i njenih trenutnih potreba,tako što je bitnije da određeni broj zaposlenih statira na partijskim mitinzima nego da se rad odvija normalno.
      Zapošljavanje i selekcija rukovodećih kadrova se odvija po zavičajno – partijskom principu sa jakim akcentom na zavičaju.Stručnost i ugled su u drugom planu.

  10. Gde će svi ti autobusi da stanu? Novosađani ko hoće da ga slika televizija Vučić i televizija Mitrović svi sad na ovaj miting. Onaj drugi 1 od 5 miliona što je protiv prostitucije na Pinku i protiv egzodusa omladine u inistranstvo kaže vučić da organizuju neke demonske sile pa tako tamo ni slučajno ne idite jer ce vas snimati televizija Hrkalović…ili ćete se odlučiti da vam je ipak miliji sopstveni život od lagodnog života članova SNSa i SPSa

  11. Dokle će se izmišljati neke stvari koje nemaju blage veze sa istinom.

  12. Ma da sto posto je tako ali u snovima opozicije, Vučića podržava više od 56% biračkog tela Srbije.

  13. U Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje takodje organizuju prevoz i primoravaju yaposlene da idu na miting.

    1. Brišete odgovore pozicije jer vas boli istina, sram vas bilo ! I to va je medijska sloboda ! Sramote jedne !!!

  14. Poceli su da zovu u Beogradu i onoga koga nikada ranije nisu zvali. Takodje je doslo vreme da i korisnici Penzionerskog servisa plate sve one besplatne voznje, dorucke i ruckove. Cena: prisustvo mitinzima u Novom Sadu i Beogradu.

  15. Iz dva razloga se javljam ovde.

    Prvi: Ako SNS ucenjuje i tera ljude na mitinge na ovaj način onda smo odlutali daleko. Neverovatno i to je za svaku osudu.
    Medjutim, izgleda teško objašnjivo da SNS, koji ima više stotina hiljada članova (kako se javno piše), na ovaj način sakuplja ljude za mitinge. A ako su neki „kuvari“ zakuvali neku odvratnu čorbu, što nije isključeno pošto se radi SVAŠTA u prokletoj borbi, onda bi to bilo strašno.

    Drugi: Na drugoj starni, pogledao sam ovde prisutne komentare. Toliko ima nepriličnih i nedoličnih komentara (neću da koristim druge atribute – nisu za opisivanje, ni za pomenuti) da čoveku pripadne muka. Pa zašto tako.

    Nažalost, i SVE OVO NAM JE SRBIJA. TUŽNO. Mada, nema se kuda, idemo dalje.

    Šta mislite kako će se dalje, a u pitanju su LJUDI.

  16. Da mi ponude 1000 zlatnih poluga, ne bih došao na taj parastos slobode u mojoj domovini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.