Koha: Na sastanku prvi sukobi između Vučića i Kurtija

Ostavite komentar


  1. Za Aciku mr. Kurtica ce haman postati veca nocna mora od .r. Djilasovica…E eto nama zanimacije naredne 4 godine…

  2. Ti sastanci i pregovori će sigurno biti teški ali verujemo da će mudra i pametna politika predsednika Srbije na kraju ipak prevagnuti.

    1. Gde prevagnuti? Pa ti ces uskoro da ostanes bez posla robote, sta ces jadnice kada budes na ulici bez ikakvog znanja i kvalifikacije za posten posao?

      1. Hahaha, bravo. Koliko su beskonačno nesuvisli i besmisleni u ponavljanju poštapalica tipa: verujemo, nadamo se, mislimo, trebalo bi, očekujemo,…………tralala, blablala. Po stoti put se pitam koja im ke svrha sa ovakvim nedozrelim pisanijama ovde na ovom uvaženom portalu koji čitaju misleni ljudi? U stvari šta ti njihovi šefovi postižu što ih teraju da ovde piskaraju svoje nebuloze? Nikako da proniknem u čemu im je poenta? Osim, da, recimo, po svaku cenu zagađuju ovaj sajt jer su svesni da kroz ovakve radnje ne mogu da kreiraju nekakvo javno mnjenje. Bili bi zaista glupi ako veruju u suprotno.

    2. Ma prosipa mudrost i pamet ovaj vas av nema labavo, covek ne zna kako se zove, moze ovde da lupeta i prenemaze se ali kod ovih dole mac malo.

  3. Da ne ispadne: Teritorija za mir i stabilnost? Vučićeve izjave: „Pismo je o namerama… nigde ne piše da se radi o Kosovu?“. I u Brisel. sporazumu (namerno) ne piše o Statusu Kosova, ali je sporazumom-Odredbama Kosovo dobilo sve atribute države?; Povodom Tačijeve izjave da „očekuje finalni sporazum sa Beogradom“, Vučić kaže da to Tači priča već šest godina? Da je Tači ranije dogovorio kompromis sa Vučićem, Kosovo bi sada bilo u UN, Unesko, Interpol? „… Žestoko branio interese Srbije u razgovoru sa Kurtijem? A šta kaže Brielski sporazum?

  4. Kurti namjerno provocira i oštro se protivi svakom Vučićeva predlogu iz bes, jer je SAD naložila da se takse ukinu.

    1. Ali..ali SAD su nas neprijatelj zar ne? A oni su predlozili da se potpise potvrda da DVE zemlje medusobno saraduju, ne znam deluje mi kao da su lupane packe po usima. Mislim, pogledaj svog lidera. nesto se smrcio a?

      1. Nemoj da gledas slike Vucica koje postavlja „Danas“. Pominjanje packi pokazuje tvoj realni pogled na predmet clanka.

  5. Da li je ovaj tekst spasavanje Vučićevog rejtinga? Više ni agenciji Beta ne treba verovati. I oni učestvuju u „promeni svesti“ Srba.

    1. Pravo u centar! Bravo Kurti!Naravno da je svet pomogao Kosovu da se oslobodi Srbije, a sad stvarno treba da pomogne Srbiji da se oslobodi, na castan nacin, Kosova. Ne znam sto je istina naljutila Acu „Srbina“.

      1. U stvarnosti Pitanje Kosova je veliki teret za stabilnost Srbije u ekonomskom i politickom smislu. Zato, uz podrsku medjunarodnih faktora treba naci prihvatljivo resenje za obe strane u korist mira i razvoja. Kosovo kao tertorija mozda je prihvatljiva za neke u Srbiji ali bez albanca, to nije moguce, to treba reci obicnim gradjanima.!

      2. Poštovana „Mirka“@ da li biste mogli da podjete sa mnom do Kosovske Mitrovice? Ti ljudi, žene i deca će vas uvostiti kao najrodjenijeg, a vi im recite i objasnite situaciju iz vašeg ličnog ugla. (Ne bojte se, svi smo naši.)

  6. A gde je naša Ana? Pa ona vodi spoljnu politiku zemlje a ne čika Vučko…joj izvinite, ona je na odmoru.

  7. Na jednoj strani je ozbiljan čovek, elektroinženjer…na drugoj prekaljeni vođa navijača…

    1. Na jednoj strani je elektroinženjer sa prosekom 10.00 na drugoj strani kompletna ekipa ne vredi ni dinar.

  8. Ozbiljno zasmejava ova fascinacija citalaca Danas-a ili sta li su vec, ovim albanskim Seseljem.

  9. Sve vas komentatore treba da vas je stid i sram šta pišete. I vas „botove“ i vas „nebotove“. Hej, pa na tom Kosovu i Metohiji žive ŽIVI LJUDI. Jeste li vi svi normalni?!

  10. Na jednoj strani jedini Balkanski politicar koji nema afere,kriminal… a na drugoj strani dok bi nabrojali sve njihove afere i kriminale trebalo bi popiti paket Hebe.

    1. @pogled iz svemira

      Kurti, bez obzira sto je svetski (ne)poznati elektroinzenjer sa diplomom Univerziteta u Pristini (WAU, to je kao u rangu Hardvarda ili sta?) i sto jos nije upleten u afere ili jos nisu izasle na videlo, je samo albanska verzija Seselja, palanacki populista, nacional-sovinista i demagog. I nije bas nista vise od toga. To sto se razni pale na njega govori pre svega o njima samima.

  11. Albanci trenutno prolaze kroz demografsku katastrofu na Kosovu i Metohiji. Zene im totalno prestale da radjaju, i svi gledaju smao gde da pobegnu. Po zadnjoj proceni Srpskog Veca Sa KiM njih tamo ima jos oko 700 hiljada, i broj im drasticno opada. Pa prema tome, polako. Ovog puta vreme radi za nas. Sto se vise oduzi, manje ce ih biti tamo. ZAMRZNUT KONFLIK je jedino pravo resenje za nas. Polako, ovo gputa se nama nigde ne zuri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.