Kolege da razmisle o ulozi „korisnih idiota režima“

Sanda Rašković Ivić, potpredsednica Narodne stranke, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Sanda digni ruke od politike nevoj vise da brukas oca ti si za kucu stavi kicelju I probaj da budes domacica a ako ti I to neodgivara uzmi motiku I radi poso zasta si rodjena za poljoprivredu

    1. Tacno, ova zena mi je sa Obradovicem toliko postala dosadna i smara da vise treba da se okane svega, nego gospoja postovana u selo zbog funkcije, ministarka u pokusaju.

    2. A na kom fakultetu si ti stekao kvalifikaciju da procenjuješ ko je za šta rođen ilio nije rođen?

  2. bojim se da je gospođa u pravu. a ono što je najgore od svega i faraon je u pravu da je opoziciji stalo samo da fotelja. briga njih za fer uslove i medije samo je bitno imaju li šanse ili ne na izborima.

  3. Iz koštunjavog legla, ali dobro rečeno!
    Mada….suviše u rukavicama.

  4. Sve što je rekla g-đa Rašković Ivić je tačno od početka do kraja… Šteta što je takva osoba izgubila toliko godina u Koštuničinom jatu… Ali nikad nije kasno da se odbrani čast!
    Bojkot !

  5. Želim promenu izbornog sistema i direktan izbor poslanika, odbornika, predsednika opština i gradonačelnika odgovornog glasačima, ne stranačkog vojnika koji je stranački „korisni idiot“. Šta mogu očekivati od stranaka sastavljenih od „korisnih idiota“? Zbrine stranka „korisnog idiota“ u javni sektor ili javno preduzeće, a tamo ustoličen sistem muljanja. Javne nabavke se uveliko nameštaju, obeća se procenat postavljenom v.d.direktoru, direktorima ispod njega, šefovima, a „koristan idiot“ samo deli autograme tamo gde niko odgovoran ne bi to uradio.
    Ako je šefu stranke teško da napravi dobar rezultat na republici, u državi koja ima manje od 7 miliona stanovnika, to je problem tog čoveka koji ne ume da dopre do gasača ili je izigrao poverenje svojih glasača. Treba li zbog njegovog lošeg rejtinga svi da bojkotuju izbore? Treba li zbog njegove nesposobnosti da se onemoguće sposobni članovi stranke da pobede na izborima? Jasno je evroparlamentarcima da u državi koja ima tako malo stanovnika medijska blokada nije glavni problem, nego dobro pamćenje glasača i minuli rad onih koji ne mogu da poveruju da glasači DOSa pamte i ne opraštaju.

  6. Zanimljivo razmišljanje nekog ko sebe smatra intelektualcem. Ja sam najpametnija i svi koji ne misle kao ja su totalni idioti. Poznato je da pametni ljudi najviše sumnjaju u svoju pamet. To nam govori dosta toga o Sandi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.