Kosovo: Od novembra primljene donacije iz Srbije vredne 440.000 evra

Ostavite komentar


      1. takvi humanisti nismo. drago mi je čuti da ste humani kao narod i da ste nadasve poznati po tome i da vaskoliki svet ništa drugo ne radi no prepičava storije o tome kako u svetu postoji jedan veoma human narod tj. vaš narod kome se svi dive i dižu kape i klanjaju se do poda. Svaka čast. Valjda tako taj svet svaki dan ništa drugo ne radi doli prepričava kako je svaki Srbin ustvari likom i delom Nikola Tesla ili pak Mihajlo Pupin a možda i Milutin Milanković ili Mihailo Petrović „alas“ a da su sve srpkinje nalik Milevi Marić Anštajn. Drugim rečima svet se divi vašem poznatom albanskom humaizmu i našim srpskim istraživačkim umećem.

    1. Hahahah a sto ce da bude za Srbe u Srbiju koji nemaju ni da jedu a ovi Srbi u Kosovo uzimaju besplatno struju, i po dve plate.

      1. glavno da vi albanci sa kosova imate 2 puta manji BDP po glavi stanovnika i 3 puta veću nezaposlenost. Da li kod vas postoji izvoz? Srbija izvozi 20 milijardi dolara godišnje robe a tih 500 miliona dolara predstavlja 5% sveukupnog izvoza tako da ta vaša pošalica kako će Srbija da propadne ekonomski kad vi prestanete kupovati srpsku robu je vic godine. No i dalje živite u vašem nacionalističkom snu. Moglo bi biti jako gadno kad se probudite i uvidite stvarnost. Do tada ne brini ti za Srbe u Srbiji i kako oni žive.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.