"Kosovska Mitrovica ima nadu zahvaljujući Vučiću": Ministri sa različitih lokacija pozivali na miting SNS (FOTO) 1Printskrin TV Pink

Transparent „Kosovska Mitrovica ima nadu zahvaljujući Vučiću“, u prvim je redovima ispred bine na platou ispred Narodne skupštine gde se održava miting SNS Srbija nade, dok za to vreme traju tenzije na Severu Kosova, i albanski gradonačelnici uz pomoć Kosovske policije, koja je intervenisala i šok bombama i suzavcem, ulaze u opštine.

Srbi sa Kosova koji su došli na miting vlasti, su sa pomenutim transparetom stajali u pozadini dok se u program TV Pinka uživo obraćao Siniša Mali, ministar finansija.

Predstavnici vladajuće Srpske napredne stranke i ministri u Vladi bili su raspoređeni tokom dana na više lokacija u Beogradu, gde su se uživo uključivali za TV Pink i zajedno sa građanima, pozivali da se dođe na miting.

Maja Gojković, ministarka kulture, obratila se građanima, ispred crkve Svetog Marka, Nikola Selaković, ministar za rad,  javio se sa lokacije kod Vukovog spomenika, Miloš Vučević, ministar odbrane, je bio na raskrinici Kneza Miloša i Kralja Milana, ministar policije Bratislav Gašić je bio na prilazima Novom Beogradu.

Sve informacije u vezi sa tenzijama na Kosovu i sa mitingom SNS pratite u Danasovim BLOGOVIMA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari