Kostreš: Vojvođani najbolje znaju šta im treba 1Foto: lsv

Vojvođani najbolje znaju šta im treba zato što žive u Vojvodini, koj treba da bude mesto prosperiteta i razvoja, regija u kojoj ima mesta za sve i u kojoj su svi ravnopravni, naveo je predwednik LSV – Vojvođani Bojan Kostreš na proslavi 33 godine ove stranke.

„Samo mi, Vojvođani i Vojvođanke svih vera nacija i zavičaja sa svojom mirnom naravi ali i s jasnim stavovima, vrednoćom i odlučnošću kakva nam je svojstvena, možemo zajedno da pokrenemo Vojvodinu“ naglasio je Bojan Kostreš, predsednik stranke Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani.

Zaključio je da je partija koju vodi prepoznatljiv glas Vojvodine, prava i jedina autohtona vojvođanska stranka, koja je okupljala trideset i tri godine sve one koji veruju u demokratiju, ljudskost i toleranciju.

„Mi smo stranka Vojvođana čiji program stane u pet reči, razvijena, jaka, bogata i multikulturalna Vojvodina“, zaključio je Kostreš.

Naveo je i da obeležavanje trideset treće godišnjice od osnivanja političke partije u Vojvodini i Srbiji uopšte nije zanemariv jubilej, s obzirom na to u kakvim okolnostima postojimo i radimo.

„U ovom periodu promenili smo četiri države, a nadam se da idemo ka petoj, Evropskoj uniji. U našoj istoriji bilo je uspona i padova. Lepih i manje lepih trenutaka ali kroz sve ove godine jedno je sigurno mi smo stranka koja se zalaže za jaku, stabilnu i dostojanstvenu Vojvodinu, rekao je Kostreš.

Više vesti iz ovog grada čitajt na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari