Kraj Vučićevog sedenja na više stolica: Sporazum s Kosovom ili sankcije Srbiji

Ostavite komentar


  1. neka se Srpska Vlada zahvali Kosovu sto ima sansu za ulaz u EU, a Nezavisno kosovo mora garantirati sva prava Srbima na Kosovu po EU standardima i njima ce biti super. Samo neznam sta ce posle toga raditi mali Vuk?

  2. Kakav Vucic?Ili ste vi u redakciji mnogo naivni,ili mnogo namazani.Ovde se Srbiji lomi kicma,i strah me da vise necemo postojati.Mozda kao fikus,ili jos jace kao strasilo sta ce biti ako se neko pojavi slican kao mi.Strah me je da ce nam jedini spas biti kolektivni prelazak u islam.Da bi uopste opstali kao narod.Ovoliko zlocina ne bi ni Kina izdrzala.Ko god je na zapadu imao motku,na nama je lupao.Ili dao ovim fasistickim slugama istu motku da oni ne bi prljali ruke.

  3. Sad svi samo da traze Kosovsko drzavljanstvo i da mogu da putuju u EU i da ostanu tamo

  4. Nećemo priznati Kosovo NI PO KOJU CENU. Bolje da nas nema ako to uradimo. Kraj je Zapada, treba samo biti strpljiv.

  5. Замрнути конфликт (ево већ петнаеста година) – је једина објективна и права реалност у вези са Косовом, а која ће и даље остати на снази без обзира ко шта буде причао и желео. Наравно нипокоју цену не реба признати Косово и увек се противити било каквом чланству Косова у било којој међународној институцији – Косово није држава то је део Србије. Западу никада ништа не дати – НИКАДА И НИШТА. Ако хоће нешто нека отму ако могу, знаће се да је отето.Све што је њима дато бесплатно – злоупотребили су против српског народа и спрске државе. Стога им ништа не треба дати, ни једну једину мрвицу.

  6. Koka ili jaje? U cemu – kome je problem, u Srbiji ili Zapadu? Pustite Vucica ( marginalnog lokalca), specijalne izaslanike ( marionete) rec je o POLITICI i onima koji je provode. A vi o stolicama..cccccc.

  7. „Šinjeldžije“ su opljačkali Srbiju ,od devedesetih do danas,za više od pola BILIJARDE dolara (podatak i izneo Labus,koji je učestvovao u tom dugoročnom projektu). Sa tim parama se održavaju na vlasti,vraćaju ih u zelju i peru preko štampanja hartija od vrednosti,zidanjem novih čaršija ,izgradnjom puteva ,otvaranjem“stranih banaka“,konzerviranjem četiri velike banke u kojima su deponovane intabulacije kredita pri zaduživanja kod Londonskog kluba poverilaca a čije su dugove kupili za 11 centi dolar i time postali najveći poverioci društvenih firmi u likvidaciji.(djinjdjićev zakon o privatizaciji )
    Kosovo im je služilo kao paravan u zamagljivanju marifetluka.
    Njima trebaju evropski zakoni kako bi sačuvali opljačkane novce i večno ostali na vlasti. Igra sa lažnom opozicijom je sada svim gradjanima jasna ,ali i za to ima leka,istorija je to bezbroj puta potvrdila.

  8. Mene ipak najvise interesuje sta je najbolje za Srbiju i gradjane Srbije a najmanje sta je dobro za g. Vucica, on je predsednik da tako kazemo, zaklinje se da sve radi za Srbiju i gradjane Srbije pa izvolte. Ziveli

  9. Predsedniku je ovo i onako poslednji mandat.
    Najbolje je da podnese ostavku i da se raspišu izbori.
    On se lepo skloni a onda novi predsednik iz redova sadašnje opozicije (zato što se niko drugi ne kandiduje) prihvati nemačko francuski predlog.
    Oni krivi za izdaju a Vučić patriota na sledećim izborima predsednik vlade i onda opet sve u krug.

  10. Sve srbe sa kosova preseliti u beograd jer na kosovu nema zivota ako ucene srbiju da je prizna. Sve te srbe naseliti po kucama tajkuna koji sad likuju i rade za amere i ostale kretene

  11. Više nikome nije ni do rata, ni do sankcija, treba se zalagati za mirnodopska rešenja i očuvanje krucijalnih interesa Srbije.

  12. Zahvaljujući takvima kao što ste vi kada ste prihvatili da se pregovori izmeste iz UN u Evropsku Uniju .
    Samim tim je Srbija priznala sve i sada je sve teže.

  13. Neka se uclane, ALI da Trepca , Gazivode budu i ostanu srpski, i da kosovari preuzmu da vrate sve vuciceve ktedite od 2012 – 2022. god i da svakom Srbinu mesecno uplacuju po 2500 evra narednih 100 godina. Mislim da je fer. Blagodarim.

  14. mozda je i dosao kraj sedenja na dve stolice, mozda je doslo vreme da se donesu velike odluke, sta je to zapad bilo kome dao da nije uzeo 100 puta vise? treba dobro razmisliti da li ici negde gde vas niko ne zeli niti vas smatraju dostojnim da budete uz njih, da zivimo od njihovih mrvica i otpadaka, ili traziti srecu na nekoj drugoj strani.

  15. Вучић се боји било каквих санкција јер зна да је он кривац ……

  16. Вучић ће на крају ,,убедити,,овај,,народ,,да је победио цео свет јер ,,много воли Србију,

  17. Nećemo napustiti gospodina Vučića kakvu god odluku morao da donese. Poštujemo sve njegove borbe i zalaganja, za naš narod i našu Srbiju.

  18. Odličan tekst…vidovit rekao bih.
    Nažalost, projekat primitivizacije i zaludjivanja nacije daje rezultate.
    Sve je manje ljudi medju nama spremnih da istini pogledaju u oči, pravo u oči.

  19. malo patetika, malo gluma… a onda happy end: Vucic spreca vec peti svetski rat i spasava Srbiju, KiM, SPC, SNS, RS i bratske odnose sa Rusiju i Kinu.

  20. Au kako vama nije dobro. Kakve sankcije i izbacivanje Srbije iz kojih to tačno međunarodnih organizacija? Ko je izvor za te tvrdnje? Ili su to samo vaše želje? Srbija ako ne potpiše ovo je neprijatelj EU? Da da, kako da ne, samo u vašim snovima.

  21. slon

    Sa ovim dogovorom ni Srbija ni Kosovo nece nikada postati clanice EU to ke samo sarena laza EU. Mi dobijamo mrcvarenje jos decenijama i nove ucene na putu ka EU, otvaranuci po jedno poglavljemizbklastera godisnje . Kosovo dobija stolicu u Savetu Evrope, UN, NATO. Srbi na Kosovu dobijaji ZSO koja ce biti ukinuta ubrzo posle ulaska Kosova u UN i tada krece tek agonija Srba dole.

  22. Nijedna država na svetu se nije odrekla sebe, zar to treba Srbija da radi? Godinama nas ucenjuju, godinama nas šibaju motkama i traže od nas nemoguće. To znači da te ne žele, ovim nam pokazuju da hoće da nas ponize, jer da nas iko u EU želi, napravili bi sporazum koji Srbija može da prihvati, da tkz Kosovo ne može u UN i njene organizacije. Makedonija je promenila ime, uradila sve i na kraju gde su, još u većem problemu od nas. Ništa ne potpisivati, vratiti sve u UN.

  23. Ako treba i RAT! DA LOPOVA OSTAVIMO NA VLASTI I DA IZDAMO SEBE?! NIKADA!!!NEKA BEŽI ! TO MU JE NAJBOLJE!!!

  24. Dvadeset cetri godine sedenja na vise stolica!!! Koliko to kosta nas gradjane srbije???

  25. Od ranih devedesetih Vučić je ratni huškač i kriminalac. Bolje je da se makne što prije.

  26. Moze, da se srede odnosi sa Kosovom, da se podeli teritorija Kosova i Metohije i ujedno pri tom potpisivanju tzv.“normalizacije odnosa“ da se potpise ulazak Srbije u EU i sengen. Ovako, samo je prica tipa magarac i sargarepa.

  27. Sankcije, i da ostanes dozivotni predsednik, priznanje i bilo kakav dogovor ravno izdaji…

  28. Ajde bre ne izmisljajte vise kriza na kosovu pustite narod da zivi idite u istoriju srbiju ste zavili u crno odlazite vise al i da odgovarate da vam se sve oduzme jer vi radom nista niste zaradili samo pljackajuci narod kroz poreze takse akcize pdv racune namete kazne zivela Srbija ziveo narod

  29. Videcemo sta ce da kaze ali nema davanja Kosova i Metohije.
    Secate se istorije i kako je poceo 2.sv.rat u Jugoslaviji? Nismo hteli da budemo robovi Hitleru. E pa necemo sada ni ovima. Marsss

  30. Raspisati referendum u Srbiji,gradjani trebaju da odluče sta dalje po pitanju evropskih integracija i KIM.Smatram da je to jedini legitimni način.

  31. Pa Orban nam pokazao sal koji je dobio na poklon.Da i mi poklonimo AV jedan takav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.